batons95 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mi zostalo pol stuffu jw90jw093 wyrzutnie z maxsema30krachmenow10szokowrakiety z maxsema40 whistling moonow5 szelki z mozdzierza 2"i jeszcze jakies art.rozne fota http://img254.imageshack.us/i/dsc00288dc.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zostawiłem 1 fp3 new ale dziś odpaliłem czyli wszystko poszło .... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mnie zostało parę paczek piccolo, 5 FP3 new, 2 rakietki diabolo, wyrzutnia Kiwi, fontannaFOTKA:http://w734.wrzuta.pl/obraz/8oaGXjlOI18/pozostalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mi zostały: 4 paczki picollo i połowa wirslingów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veideron 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja postanowiłem zaszalec i nic mi nie zostalo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Po południu odpaliłem moje ''pozostałości'' czyli jedną fontannę z biedronki i rzymiaka z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zdjęcia nie mam, ale pozostałości to 12 paczek piratek, 2 paczki nitro bomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 2 sztuki FP3NEW2 szelki 2" Yellow i Purple peony (już rozebrane, nie pytać po co)P7503 Bagdad od komety (nagroda w konkursie, niestety przyszła dopiero dzisiaj tj. 3.01.2011) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chciałbym zauważyć, że już jest temat dotyczący naszych pozostałości po sylwestrze -> http://www.forumfajerwerki.pl/topic/2061-pozostalosci-po-sylwestrze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Otóż to,proponuje złączyć te dwa tematy.Co do tematu to zostało mi 7 paczek piccolo po 60 sztuk 5 z tomaszka 2 ze śmieszkaJedna paczka 60 sztuk petard planet z małego biedronkowego zestawuOraz pięć kul z biedronkowego moździerza oraz rura.Oczywiście został lont ponad 8 metrów i mniejszy niecały metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drfireworksfan 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 2 Szelki 2"(tripla)Fp3/new(paczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mi zostalo sporo, w sumie caly kartonik (bylo ich 5). Fotke wrzuce pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 paczka korsarzy, resztki po wyrzutniach, znalazła się też rurka od moździerza xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireworkmaniak 0 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 A mi nic nie zostało wole w sylwka wszystko wystrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Piroman 0 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Mi tak samo nic nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 mi zostały :http://img822.imageshack.us/img822/9200/sam1124d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mi zostało 3/4 petard, które miałem a strzelałem co dzień po swiętach, przejechałem się na tych petardach ! Za rok same wyrzutnie i moździerz ewentualnie rakiety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pozostała masa hukowców, ogólnie przesadziłem z ilością, za to w przyszłym roku stawiam na jakość, same wyrzutnie żadnych pierdół co z moim budżetem może dać niezły efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pozostało mi tak cała paczka P1204 korsarz ,2 sztuki fp3 small i jedna la bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 u mnie malutko zostało, jedynie 1x figiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaguzik 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mi zostały dwie paczki jc0 + jakieś inne hukowe. Pewnie będą powoli znikały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mi zostało mnóstwo pierdół jeszcze z poprzednich sylwków i nie wystrzelałem ich też w tym roku. Jest to 6 paczek fp3new, kilka achtungów, mega jumbo, szoki jorga, kilkanaście cyrkoblitzów, kilka rakietek , połowa szelek z moździerza puma, kilka małych i dużych kamikadze, bączki, kulki trzeszczące , gromy z tripla itp.Ogólnie na przyszły rok kupuje tylko kostki , szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mi 2x wirujący bączek, żabki i 1x JC05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 U mnie zazwyczaj zostawały 1-2 wyrzutnie w ciągu ostatnich 2 lat, w tym roku stuff za wartość 800 zł i zostało tylko 2 paczki piccolo, paczka stroboskopów i kilka pojedynczych petard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mi Zostały 2 rakiety Festwial z Gao 2 rakiety z Arki , Red Peony z jorga ,paczka explosive i wyrzutnia rzymiakó 100sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi