Jump to content

Question

Posted

Cześć, jeszcze nigdy nie odpalałem w sylwestra jakiejś kostki większej niż 30 mm. Czy ktoś z was mógłby polecić jakąś fajną kostkę tak do 200 zł max na wyprzedaży. Myślę nad Aurorą od riakeo 4 różne bardzo piękne efekty , trochę tego trochę tego no i ten ghost czerwony i złotko ..

Ale może jest coś jeszcze ciekawego ? Dużo kostek większych jak patrzę ma dość monotonne efekty. 

22 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Aurora to straszny syf. Zombie Party Ci polecam.

• 0
Posted

Thermonuclear i jak dla mnie okazja Mamut za 189zł na Piromaster. (kupowałem za 250)

Masz filmik jak lubisz crackling to się nie zastanawiaj :D

• 0
Posted

Fajny crackling ale chciałbym też jakiś inny efekt 😅

Widzę że na piroandrzej jest w dobrej cenie zombi party , ale partia 2025 nadal będzie ok ? 

Czemu aurora to syf straszny ? :P

• 0
Posted

JW822 mega fajna wyrzutnia, dużo strzałów, różnorodne efekty a nawet strzały kątowe :D Można ją wyrwać za lekko ponad 200zł, ostatnio na firefactory była za 190zl. 

• 0
Posted (edited)

Faktycznie bardzo piękna, na piroandrzej widzę chyba jakąś siostrę Jumbo , ale efekty nie ciekawe

Będę musiał się za nią rozejrzeć 

Edited by Draska
  • 0
Posted
2 godziny temu, Draska napisał(a):

Widzę że na piroandrzej jest w dobrej cenie zombi party , ale partia 2025 nadal będzie ok ? 

Zombie party za tą cene tez bedzie super 🙂

• 0
Posted
11 godzin temu, Draska napisał(a):

Droga, a słaba.

• 0
Posted

Ok , a co Panowie powiedzie o  LOOPY TXB520 , wygląda chyba całkiem całkiem i tylko 140 zł ?

• 0
Posted

Jak dla mnie srednia. Inny powie ze dobra:)

Zobacz sobie CLE4419. Mniej strzalów ale gestosc efektu na plus

• 0
Posted
14 godzin temu, Draska napisał(a):

Ok , a co Panowie powiedzie o  LOOPY TXB520 , wygląda chyba całkiem całkiem i tylko 140 zł ?

Przyzwoita, to zależy kto jaki efekt lubi :) 

• 0
Posted

Hestia w tym roku odrobila lekcje i niektore kostki sa spoko. Tą co pokazales jak na 37sh warta zastanowienia sie. To ma sie Tobie podobac. W tej cenie to ja bym wzal thermonucear od @KrychFire ma chyba za 195 zl. Co prawda tylko 25 sh

• 0
Posted

Tutaj masz mój film. Ta wyrzutnia ma przede wszystkim inne efekty inne niż ciągle złoto, brokat i tak w kółko. Tylko faktycznie finał ma za małe dupnięcie.

• 0
Posted
Godzinę temu, Bartosz napisał(a):

Tutaj masz mój film. Ta wyrzutnia ma przede wszystkim inne efekty inne niż ciągle złoto, brokat i tak w kółko. Tylko faktycznie finał ma za małe dupnięcie.

Tylko że chyba cała seria thermo , uranium itd została mocno znerfiona ? 

Dzięki za film , podoba mi się fajne kolorki itd no i dużo strzałów to też na plus . Tylko ten finał.. no ale cóż.

A czuć te 35 mm ? Widać na niebie było  różnice pomiędzy 30 mm ? Bo w sumie najbardziej zależy mi na tym by poczuć różnice jak zaraz po 30 mm odpali mi coś większego. 

• 0
Posted

Tak, czuć i widać różnicę, że to nie jest zwykłe 30 mm tylko większy kaliber. Ale jak coś, widzę że jest wyprzedana na wybuchy.pl

• 0
Posted
Godzinę temu, Draska napisał(a):

Tylko że chyba cała seria thermo , uranium itd została mocno znerfiona ? 

Czy znerfiona to nie wiem. Bogus z DH odpalal nowa wersje i ma moc. Ale jak pisalem kazdy lubi co innego. Dla mnie ta hestia troszke ubogie efekty ma jak na taki kaliber ( chodz i tak lepiej jak lata ubiegle).

• 0
Posted

Faktycznie.. wyprzedana .. 🙁

Tak to jest jak się jest niezdecydowanym 😅

Obejrzę jeszcze raz całą tą serie kostek thermo itd na yt 

• 0
Posted

Miałem Aurorę i wypadła super. Polecam też evil pilot którego udało mi się wyrwać za 100 zł w zeszłym roku. Miałem też plutonium ale tutaj nie mogę nic powiedzieć bo po dwóch strzałach  wypaliły prawie wszystkie pociski. 

• 0
Posted (edited)

Wybór padł na Zombi Party , mam nadzieję że zrobi wrażenie 😉

Dzięki za rady 

Edited by Draska
  • 0
Posted

miałem nitro na 25/26 nie zrobiła wielkiego WoW