ponczo12496 32 Opublikowano 23 Grudnia (edytowane) Hejka, prezentuje Wam mój skromny stuffik. Nieco zaniedbałem forum, od kilku lat nie zakładałem tematu, choć stuffy jak najbardziej miałem. Tym razem postanowiłem to zmienić Thunderbolt na finał? Edytowane 23 Grudnia przez ponczo12496 1 Cytuj
mantis 570 Opublikowano 23 Grudnia Zgrabna inwestycja w Riakeo. Finał ciężki do zdecydowania, bo wyrzutnie są w miarę równorzędne. Jak dla mnie, przy tym pozycjach w stuffie, kolejność odpalania nie ma znaczenia. Chociaż jak na moje oko Thunderbolt ma trochę mniej gęstą salwę finałową niż Vortexy. Cytuj
damian7878 102 Opublikowano Czwartek o 09:22 Mocno postawiłeś na Riakeo. Ja w tym roku dopiero pierwszy raz kupiłem konkret od tego importeta, zobaczymy jak wypadnie. Cytuj
Moloch 190 Opublikowano 1 godzinę temu Votexa i Thunderbolta widziałem. Bardzo to fajne są wyrzutnie. W sumie nie można do czego się przyczepić do jakości Riakeo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi