aadasek 0 Opublikowano Poniedziałek o 10:32 (edytowane) Cześć wszystkim, Od momentu kiedy ostatnio robiłem zakupy piro minęło sporo czasu i widzę, że bardzo dużo się zmieniło - ale po około 10 latach wracam i mam nadzieję, że co roku będzie czas i możliwość na jakiś pokaz Poniżej pierwsza paczka, druga już w drodze. Będę wdzięczny jak po wrzuceniu całości zechce się ktoś podzielić własnym pomysłem na kolejność odpalania (planuje pokaz lontowy) Pozdro! Edytowane Poniedziałek o 10:33 przez aadasek Cytuj
mantis 568 Opublikowano Poniedziałek o 16:14 Ładny come back, aż 10 lat. Wampir bardzo ciekawe sycząco-gwiżdżące serie wystrzałów. Rzeczywiście jest dylemat w jakiej kolejności to odpalać. Poczekamy na resztę kolekcji. Wiadomo tylko, że najmniejsza kostka od Iskry na początek 1 Cytuj
aadasek 0 Autor Opublikowano Wtorek o 11:03 Dotarła druga paczka w większości z drobnicą do wypełnienia dziur w czasie strzelania większych kostek i Bite Force na finał. Myślałem o tym, żeby finałowa kątówka zazębiła się z X Factor Być może dojdzie coś jeszcze z marketów ale to już raczej śladowe ilości Cytuj
Moloch 190 Opublikowano Wtorek o 13:42 Bite Force bardzo dobra pozycja na finał Ja bym to ułożył tak: Space Line 3 Wampir Serafin| Vortex razem Space Line 2 Xfactor Goliat razem z Zombie i Termo BiteForce 1 Cytuj
ponczo12496 32 Opublikowano Wtorek o 16:21 Super, że wróciłeś do nas. Przez 10 lat bardzo dużo się zmieniło na rynku, a Ty i tak wybrałeś bardzo dobre pozycję. Nie mam doświadczenia w pokazach więc nie za bardzo doradzę, ale sądząc po towarze będzie na co popatrzeć. Jeszcze raz fajnie, że jesteś z nami. 1 Cytuj
aadasek 0 Autor Opublikowano Wtorek o 22:46 9 godzin temu, Moloch napisał(a): Bite Force bardzo dobra pozycja na finał Ja bym to ułożył tak: Space Line 3 Wampir Serafin| Vortex razem Space Line 2 Xfactor Goliat razem z Zombie i Termo BiteForce Tam gdzie łączone wyrzutnie to kombinować w delikatne skosy żeby efekt się nie mieszał? Cytuj
Moloch 190 Opublikowano 20 godzin temu To już według Twojego uznania. Space Line oraz Vortex mają strzały kątowe. Więc niekoniecznie. Co do Thermo Zombie i Goliata to ja bym je wszystkie prosto puścił. Final masz kątowy, ale każdy woli co innego na niebie Cytuj
damian7878 101 Opublikowano 1 godzinę temu Jednak piro ma coś w sobie że wraca się po nie i po latach . Powrót w wielkim stylu widzę!Kilka efektownych wyrzutnii.Sam mam Goliata, ciekawe jak wypadnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi