Skocz do zawartości

[Kamil911] Skromny i oficjalny STUFF 2025/2026 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Przedstawiam stuff na tem rok skromnie ale zawsze coś. Pozdro :)

XWfW7zf.jpegZLzUTVG.jpeg

• Like 1
  • mantis zmienił(a) tytuł na [Kamil911] Skromny stuff 2025/2026
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oraz stuff przekąsek. :) towarzyszyc będzie im różowe i zielone Dorato kupione w promocji w Biedronce. 🐞 Pizostaje życzyć wam. Szczęśliwego i bezpiecznevo Nowego Roku :)

lkOYQpv.jpeg

• Like 1
  • Kamil911 zmienił(a) tytuł na [Kamil911] Skromny i oficjalny STUFF 2025/2026 :)
Opublikowano

Ostatnie zakupy w Biedronce 2+2 rzymskie ognie oraz z Kaufland różnią się nazwą..ale czy efekt też będzie inny? hmm. ciekawe :)  oraz udalo się nabyć drogą kupna dzięki uprzejmości użytkownika Kamil TM baterie Princess na która miałem chrapke wielkie podziękowania dla niego. :)

0YMIEte.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Piotrek007 napisał(a):

Jest ksiezniczka, jest zabawa

To jest stara partia 2024. :) wiec mega 🔥👍

Opublikowano
14 minut temu, Piotrek007 napisał(a):

Ta nowa gorsza?

Tak gada machony że huk w nowej jest mocniejszy a w starej efekty są obfitsze. :) Mi osobiście stara bardziej podpada zdecydowanie.

Opublikowano

Stwierdzenie w temacie skromnego stuffu może trochę zmylić niejedną osobę, bo ja tutaj widze bardzo ciekawą i różnorodną kolekcję :D Pojawił się u Ciebie mniejszy jak i większy kaliber wyrzutni, który na pewno da powody do zadowolenia Tobie jak i publiczności zgromadzonej dookoła. Fajnie widzieć również fontanny, które urozmaicą tegoroczną zabawę sylwestrową, czasami bardziej cieszą oko niż nie jedna wyrzutnia :) Gwiazdami wieczoru bezapelacyjnie zostaną orzeszki w trzech różnych smakach, masz już pomysł od których zaczniesz? ;) Szczęśliwego Nowego Roku 2026 :D

• Like 1
Opublikowano

Ja bym nie powiedział, że taki skromny ten Stuff :)

Masz ciekawą kostkę z Hestii, JW200 z Jorge, fajna kątowka XB3008 i sporo drobnicy. Czego chcieć więcej? :). 

• Like 1