Kamil911 162 Opublikowano 23 Października Hej. Przedstawiam stuff na tem rok skromnie ale zawsze coś. Pozdro 1 Cytuj
Kamil911 162 Autor Opublikowano 21 Grudnia Oraz stuff przekąsek. towarzyszyc będzie im różowe i zielone Dorato kupione w promocji w Biedronce. Pizostaje życzyć wam. Szczęśliwego i bezpiecznevo Nowego Roku 1 Cytuj
Kamil911 162 Autor Opublikowano 5 godzin temu Ostatnie zakupy w Biedronce 2+2 rzymskie ognie oraz z Kaufland różnią się nazwą..ale czy efekt też będzie inny? hmm. ciekawe oraz udalo się nabyć drogą kupna dzięki uprzejmości użytkownika Kamil TM baterie Princess na która miałem chrapke wielkie podziękowania dla niego. Cytuj
Kamil911 162 Autor Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Piotrek007 napisał(a): Jest ksiezniczka, jest zabawa To jest stara partia 2024. wiec mega Cytuj
Kamil911 162 Autor Opublikowano 3 godziny temu 14 minut temu, Piotrek007 napisał(a): Ta nowa gorsza? Tak gada machony że huk w nowej jest mocniejszy a w starej efekty są obfitsze. Mi osobiście stara bardziej podpada zdecydowanie. Cytuj
Tff 26 Opublikowano 3 godziny temu Stwierdzenie w temacie skromnego stuffu może trochę zmylić niejedną osobę, bo ja tutaj widze bardzo ciekawą i różnorodną kolekcję Pojawił się u Ciebie mniejszy jak i większy kaliber wyrzutni, który na pewno da powody do zadowolenia Tobie jak i publiczności zgromadzonej dookoła. Fajnie widzieć również fontanny, które urozmaicą tegoroczną zabawę sylwestrową, czasami bardziej cieszą oko niż nie jedna wyrzutnia Gwiazdami wieczoru bezapelacyjnie zostaną orzeszki w trzech różnych smakach, masz już pomysł od których zaczniesz? Szczęśliwego Nowego Roku 2026 1 Cytuj
mateo1992 33 Opublikowano 1 godzinę temu Ja bym nie powiedział, że taki skromny ten Stuff Masz ciekawą kostkę z Hestii, JW200 z Jorge, fajna kątowka XB3008 i sporo drobnicy. Czego chcieć więcej? :). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi