Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście troche pseudo, ja myślałem że to będzie normalny karabinek, z petard a tu nie, lecz cena też jest bardzo mała wiec nie jest takie złe ;)

Posted

Niedrogie , bo za taką cene nie można spodziewać się niczego lepszego , ale bardzo fajne.
8/10
Trochę craclingu a`la karabinek.

Posted

świetny produkt... crackling przez ponad pół minuty za 1zł - o wiele lepsze od tych karabinków wg mnie- jak dla mnie to bajer. 10/10

Posted

Fajny ten karabinek jak będę w lidlu to go zakupię w ogóle długo trwa te strzelanie ocena 9+/10

Posted

Odpaliliłem disiaj to z kuzynem ( raczej ja bo on patrzył z okna ,bo chory jest , ale petarda jaego )
W tym karaminku są takie małe kulki czyli zewnęczny cralkilng . Niepostrzeżenie odpaliłem to gdy ta taśma ( co się razwija ją na maksymalna długość ) ułożyła się w znak "S"
i trzeba było szorować odpalenia na betonie :evil:
Ale efekt cacy nieodpalać w wdocznym miejscu przed sylwkiem . :!: - dobrze radze

Posted

Polecam żeby zrobić trochę zamieszania przed sylwkiem bo jak za tą symboliczne 1zł to jak najbardziej się opłaca. Moja ocena 10/10 :mrgreen:

• 1 year later...
Posted

Kupuje to jedynie ze względu na lont. Te kuleczki przyklejam taśmą klejącą do zimnego ognia a do lontu piccolo i jest karabinek :razz: Ale dla zabawy oczywiście się opłaca, 1 zł nie dużo :lol:

• 2 years later...
Posted

Jak na zabawę przed sylwestrem to może być :)

Pozdrawiam KrychFire :)
  • 1 year later...
Posted

Spodziewałem się czegoś lepszego ale za tą cenę warto. Najlepiej widać w nocy :)

• 4 months later...
Posted

Efekt ogólnie trochę rozczarowujący, ale w sumie, za taką cenę... 7,5/10

Posted

Ciekawy wpis :) rejestracja i 1 post akurat w temacie produktu, który praktycznie na rynku nieistnieje....

A na forum tyle innych ciekawych tematów

Posted

Efekt ogólnie trochę rozczarowujący, ale w sumie, za taką cenę... 7,5/10

3 konta z jednego IP

Mertyn

Namchero63

Monki64