Damian 0 Posted December 28, 2007 Symbol: K302Nazwa: STELLAR SURPRISECena: w lidlu 0,99zł za szt.Film - http://pl.youtube.com/watch?v=AiyeV6V7EZ8Pseudo karabinek (pseudo bo na bazie mini gwiazdek cracklingowych). Quote
Kamilegionista 0 Posted December 28, 2007 Rzeczywiście troche pseudo, ja myślałem że to będzie normalny karabinek, z petard a tu nie, lecz cena też jest bardzo mała wiec nie jest takie złe Quote
FireMan 0 Posted December 28, 2007 Niedrogie , bo za taką cene nie można spodziewać się niczego lepszego , ale bardzo fajne.8/10Trochę craclingu a`la karabinek. Quote
gorgol 0 Posted December 28, 2007 świetny produkt... crackling przez ponad pół minuty za 1zł - o wiele lepsze od tych karabinków wg mnie- jak dla mnie to bajer. 10/10 Quote
Dako 1 Posted December 28, 2007 Fajny ten karabinek jak będę w lidlu to go zakupię w ogóle długo trwa te strzelanie ocena 9+/10 Quote
Tele 0 Posted December 28, 2007 Odpaliliłem disiaj to z kuzynem ( raczej ja bo on patrzył z okna ,bo chory jest , ale petarda jaego )W tym karaminku są takie małe kulki czyli zewnęczny cralkilng . Niepostrzeżenie odpaliłem to gdy ta taśma ( co się razwija ją na maksymalna długość ) ułożyła się w znak "S" i trzeba było szorować odpalenia na betonie :evil: Ale efekt cacy nieodpalać w wdocznym miejscu przed sylwkiem . : - dobrze radze Quote
klopsik92 0 Posted December 28, 2007 Polecam żeby zrobić trochę zamieszania przed sylwkiem bo jak za tą symboliczne 1zł to jak najbardziej się opłaca. Moja ocena 10/10 :mrgreen: Quote
macieek95 1 Posted December 19, 2009 Kupuje to jedynie ze względu na lont. Te kuleczki przyklejam taśmą klejącą do zimnego ognia a do lontu piccolo i jest karabinek :razz: Ale dla zabawy oczywiście się opłaca, 1 zł nie dużo :lol: Quote
KrychFire 109 Posted January 22, 2012 Jak na zabawę przed sylwestrem to może być Pozdrawiam KrychFire Quote
ktośtam 0 Posted November 16, 2013 Spodziewałem się czegoś lepszego ale za tą cenę warto. Najlepiej widać w nocy Quote
Mertyn 0 Posted April 2, 2014 Efekt ogólnie trochę rozczarowujący, ale w sumie, za taką cenę... 7,5/10 Quote
Spec65 0 Posted April 2, 2014 Ciekawy wpis rejestracja i 1 post akurat w temacie produktu, który praktycznie na rynku nieistnieje.... A na forum tyle innych ciekawych tematów Quote
Cooli 4 Posted April 2, 2014 Efekt ogólnie trochę rozczarowujący, ale w sumie, za taką cenę... 7,5/10 3 konta z jednego IP Mertyn Namchero63 Monki64 Quote
Recommended Posts