BumBumBang 5 Posted January 23 (edited) Hej, witam po przerwie. W tamtym roku nic nie wrzucałem, bo za dużo nie kupowałem, tyle co w marketach i jedna kostka z poprzediego roku. Ten rok natomiast zapowiada się lepiej w temacie staffu Zaczynamy od kilku zestawów rakiet. To tego 3 x Planet-X, których nie ma na zdjeciu. Z kostek na razie Vortex3. Edited January 23 by BumBumBang Quote
mantis 492 Posted January 23 Spora jednorazowa aktualizacja jak na styczeń. To jest kupione w tym roku na regularnych cenach, czy na wyprzedaży? Czy spośród tych fajerwerków masz jakieś pozostałości z tamtego roku? Gdzie kupowałeś? Quote
BumBumBang 5 Author Posted January 24 Promocje oczywiście. Pirohit: Rakiety z komety, perfecty, Speedy. Fireshop : Bomby Hurtownia fajerwerkowo: No limit, Killery, Aplauzy Pyroking: Vortex Z poprzedniego roku rakiety PlanetX. Quote
Moloch 163 Posted January 24 Dla mnie każda rakieta jest fajna, ale nie kupuję bo nie mam czasu ich odpalać Vortex ze względu że to Riakeo warto sprawdzić i przestrzelić. Quote
Recommended Posts