Kamil911 153 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Jak w tytule dzielcie sie tym co dostaliście, zaczne pierwszy. Czekolada mleczna 100g z zdjęciem Św.Mikołaja i 15 cukierków czekoladowych (Mix) Cytuj
mantis 543 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie te czasy bym dostawał prezenty od rodziców Czas Mikołaja był dla mnie w przeszłości okresem robienia stacjonarnych zakupów pirotechnicznych. Zaczęło się od Galerii w Tarnowie, w markecie budowlanym - przy okazji Mikołaja rozdawali obok w holu galerii przed HyperNova czekoladę pitną z fontanny czekolady. Później inna galeria handlowa, a później przez kilka lat hurtownie w Rzeszowie, dwa razy hurtownia zabawek w inny mieście, a potem to już tylko głównie zakupy internetowe. W czasach zakupów internetowych, czasami jak była dobra promka, to zamówiłem sobie na Mikołaja jakieś piro. Cytuj
ankaaaaka 0 Opublikowano wczoraj o 13:04 Ja zrobiłam sobie sama prezent dla siebie - wyręczyłam mikołaja i kupiłam sobie kombinezon sportowy, który super mi się sprawdzi na pilatesie Także ja polecam zrobić sobie samemu małą przyjemność, a nie liczyć na mikołaja haha Cytuj
Moloch 181 Opublikowano 4 godziny temu W dniu 12.11.2025 o 14:04, ankaaaaka napisał(a): Ja zrobiłam sobie sama prezent dla siebie - wyręczyłam mikołaja i kupiłam sobie kombinezon sportowy, który super mi się sprawdzi na pilatesie Także ja polecam zrobić sobie samemu małą przyjemność, a nie liczyć na mikołaja haha Pędzę kupić dla siebie tylko nie wiem co ludzie na siłowni powiedzą jak taki założę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi