mantis 586 Posted December 23, 2023 Przykład człowieka, który potrafi szybko zareagować na nowe oferty na rynku pirotechnicznym, robiąc najbardziej oczekiwane nagrywki. Chodzi mi oczywiście o nową ofertę w rozumieniu kolejnej odsłony towaru w marketach, bo niektóre z tych pozycji już od jakiegoś czasu towarzyszą w magazynach i sklepach internetowych. Dużo ludzi będzie potrzebowało recenzje fajerwerków z sieciówek, bo jest to teraz temat numer jeden w pirosferze. Dla mnie jesteś pirogościem pozytywnym, powinieneś mieć trochę więcej komentarzy i reakcji na forum. Ode mnie leci pucharek na fioletowym tle, czyli "thanks" - "podziękówka". 1 Quote
Kamil911 170 Posted December 23, 2023 Fajne testy bardzo pomocne widziałem wszystkie, dobrą robote robisz. 1 Quote
Sevento 19 Posted December 24, 2023 (edited) Przekonałeś mnie w rezygnacji z Impulsa na rzecz dwóch paczek Blastów Edited December 24, 2023 by Sevento 1 Quote
ABES YT 16 Author Posted December 25, 2023 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i dorzucam dwa kolejne testy (oba zestawy to to samo tylko w innym "ubranku", więc jak widzieliście jeden z testów to o drugim już wiecie wszystko) 1 Quote
Recommended Posts