TowdiPL 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Symbol: K301Nazwa: GROMCena: 7,99zł za 1 opakowanie (6sztuk)Zdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/439.jpgFilm: BrakTyle narazie zgromadziłem informacji na jej temat :mrgreen: Prosze o filmy,opisy, itp zwiazane z ta petarda@mod: poprawiona nazwa tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jest jeszcze inna petarda pod tą samą nazwą z SP a mianowicie ta kupiłem ją dziś w hurtowni SP, ciekawe czy to jest to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TowdiPL 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Kamilegionista ty masz mocniejsza wersje ! ja kupie k301 a ty masz k303 Odpal jedna i powiedz czy duzy huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jak odpale, to może nakręce to moim aparatem, słaba jakość troche będzie ale przecież i tak chodzi o to żeby mniej więcej wiedzieć jaki jest huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Najprawdopodobniej to samo co CKM - Jorge i TC14 - Tropic'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ale CKM ma efekt karabinku, a jak ja kupowałem tego groma (troche inny) to facet mówił że normalny huk, jak petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 To jak możesz to weź odpal 1 i nagraj bo chce to sobie kupić w lidlu.Powinno dobrze walić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 odpalilem dzisiaj jedna i duuuuuzy blysk a huk taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Napisałem że ja mam troche inny, wystarczy poszukać, w dziale SuperPower nie jest dużo petard Ale już ci dam http://pl.youtube.com/watch?v=41ZIMRtKfyg Jak będzie na zdjęciu pokazane, jest on troche inny ale nie wiem czy różni sie hukiem czy tylko opakowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja miałem te petardy huk duży mozna porównać do FP6 albo i lepiej. Plusem jest to że jest ful śmieci po niej. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 To że śmieci to plus? xDJak dla mnie bardzo słaba. Nie sugeruje się filmikiem bo mój kolega miał i odpalaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie pamiętam czy odpalałem k301 czy k303 ale jedno jest pewne: jak tego groma odpaliłem na murku (dużo drzew i blisko domy) to jak p*** to aż w żołądku zaburczało xD huk podobny do malego achtunga z hestii. A jak odpaliłem na większej przestrzeni to nic specjalnego podobnie do k0204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wczoraj testowaliśmy groma z lidla i nie jest on zachwycający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bardzo głośne wg. mnie. Jednym z plusów jest to że jak to napisał milan07 "Plusem jest to że jest ful śmieci po niej." Mi się to podoba. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja dzisiaj odpaliłem - GROM K301 na murku leżała daleko od budynków i drzew JAK PIepszneło to ledwo co na nogach ustałem a czerwone papierki do jak śnieg opadały :P :mrgreen: i nic większego nie zastało z odpadów polecam za9 zł w lidlu 6 sztuk :smile: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonpr0 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miałem rok temu tą petardę, szczerze bardzo mnie rozczarowała. Jej wielkość wskazywała na to, że jest dużo mocniejsza, a tu figa z makiem. Nie zawsze wielkość to jakość i duży huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parcian 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miałem to i szczerze odradzam.Huk jak z piratki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piros 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Widziałem takie w E.Leclercu :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekB 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Full śmieci po niej zostaje bo ta petarda to jeden wielki kłębek papieru:P. Nie warto tego kupować. W środku siedzi właściwy ładunek przypominający małą piratkę Hestii.Małe Photo Story :D/> : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Strzelałem nimi w tym roku i mogę powiedzieć że są podobne do JC05 troszke słabsze więc nie opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi