Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Symbol: HE0046Nazwa: Rainbow StarlighCena: 7,99Zdjęcie - http://i3.tinypic.com/87db1i0.jpgFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=i3Q54QWh_xgKupiłem te rzymskie ognie w realu za 7.99, czy ktoś miał tego rzymiaka? Odpale przed sylwestrem, jak nakręce to wrzuce film EDIT.Odpaliłem no i tak jak przeczuwałem kolorowe kule, ale nie jest drogi więc też można sobie zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ta. Jest to zwykły rzymski ogień jedyne co w nim innego to to, że kule lecą bardzo wysoko.3,99 dałeś za dużo ;P ale w marketach zazwyczaj ostro ceny podnoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 No, ale 3,99 to wogóle mało pieniędzy a po za tym siostra mi kupiła No i ma sie rozumieć że 2 sztuki kosztowały 3,99 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albsup 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Miałem te rzymiaki. Niby nie mają rozprysku, ale muszę powiedzieć że jakość świetna. "Kulki" lecą bardzo wysoko, o wiele wyżej niż z niejednej wyrzutni o wartości poniżej 10zł. Do tego jak na efekt, są bądź, co bądź tanie, a przecież jedna rurka to 20 strzałów. Polecam (W tym roku kupiłem trzy zestawiki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nowy filmik wczoraj testowanego rzymskiego ognia Rainbow Starligh HE0046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mi się bardzo podobają :razz: ale jaka jest w tym roku ich cena :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 +--> (Arturo ) Mi się bardzo podobają :razz: ale jaka jest w tym roku ich cena :?: U Neodo za 7 kupilem.No polecam polecam,lont co prawda roche przykrotki i trzebabylo rurki troche upierdzielic ale efekt piekny.Ogniste komety jedna wyzej druga nizej.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dzięki Orbit,bo jeżeli za 7zł to kupuje :razz: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyszek 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kupiłem te ognie rzymskie za 10,99 zł w Auchan, 2 sztuki po 20 strzałów. Po filmie widzę, że dosyć wysoko lecą. Ale nie wiem, czy się opłacało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zack11 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kupiłem te ognie rzymskie za 10,99 zł w Auchan, 2 sztuki po 20 strzałów. Po filmie widzę, że dosyć wysoko lecą. Ale nie wiem, czy się opłacało... nie za bardzo ci się opłacało ponieważ ja kupiłem je w kauflandzie za 7,99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi