Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ta. Jest to zwykły rzymski ogień jedyne co w nim innego to to, że kule lecą bardzo wysoko.
3,99 dałeś za dużo ;P ale w marketach zazwyczaj ostro ceny podnoszą.

Posted

No, ale 3,99 to wogóle mało pieniędzy a po za tym siostra mi kupiła :) No i ma sie rozumieć że 2 sztuki kosztowały 3,99 ;]

Posted

Miałem te rzymiaki. Niby nie mają rozprysku, ale muszę powiedzieć że jakość świetna. "Kulki" lecą bardzo wysoko, o wiele wyżej niż z niejednej wyrzutni o wartości poniżej 10zł. Do tego jak na efekt, są bądź, co bądź tanie, a przecież jedna rurka to 20 strzałów. Polecam (W tym roku kupiłem trzy zestawiki)

• 1 year later...
Posted

Nowy filmik wczoraj testowanego rzymskiego ognia Rainbow Starligh HE0046

Posted

Mi się bardzo podobają :razz: ale jaka jest w tym roku ich cena :?:

Posted

:)+-->

(Arturo :))
Mi się bardzo podobają :razz: ale jaka jest w tym roku ich cena :?:

U Neodo za 7 kupilem.No polecam polecam,lont co prawda roche przykrotki i trzebabylo rurki troche upierdzielic ale efekt piekny.Ogniste komety jedna wyzej druga nizej.Polecam

Posted

Dzięki Orbit,bo jeżeli za 7zł to kupuje :razz: [/b]

• 1 year later...
Posted

Kupiłem te ognie rzymskie za 10,99 zł w Auchan, 2 sztuki po 20 strzałów. Po filmie widzę, że dosyć wysoko lecą. Ale nie wiem, czy się opłacało...

• 2 years later...
Posted

Kupiłem te ognie rzymskie za 10,99 zł w Auchan, 2 sztuki po 20 strzałów. Po filmie widzę, że dosyć wysoko lecą. Ale nie wiem, czy się opłacało...

nie za bardzo ci się opłacało ponieważ ja kupiłem je w kauflandzie za 7,99.