ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Witam szanowne grono w Nowym Roku Trochę wcześnie w tym roku zaczynam no ale cóż . Na dzień dobry klasyk . Co do dalszych zakupów jest zdecydowanie za wcześnie żeby cokolwiek planować . Jak już to chciałbym żeby całość zamknęła się w 5/6 większych kostkach do tego jakieś rakiety, prawdopodobnie takie jak ostatnio . Bez gruzu typu rzymskie ognie czy fontanny... Teoretycznie już wiem co kupię ale wszystko zależy od tego jak będą kształtować się ceny . Ktoś pisał że ma być taniej... zobaczymy Pozdrawiam do do następnego razu xD Edytowane 5 Stycznia 2023 przez ArbTree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Z grubej rury początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jeszcze kurz nie opadł po ostatnim a Ty już zaczynasz Wyrzutnia bardzo ładna, miałem odpalałem widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Piękna wyrzutnia, kolega ją kupił już drugi rok pod rząd i nadal mi się podoba, szybka i z fajnymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 2 godziny temu, Grvby napisał(a): Jeszcze kurz nie opadł po ostatnim a Ty już zaczynasz Wyrzutnia bardzo ładna, miałem odpalałem widziałem Szczerze nie myślałem że jako 1y wypale z tym tematem ( marzenia się spełniają ) . Co do kostki, strasznie mi zeppelina przypomina, którego miałem 5lat wstecz. Efekty te same, strzałów połowę mniej ale namiastka jakaś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tff 22 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Świetny początek, wyrzutnia dynamiczna o dużym kalibrze, z której na pewno będziesz zadowolony już nie mogę doczekać się kolejnej aktualizacji z twojej strony, bo plany masz bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 I cyk kolejny element sylwestrowej układanki w planach jeszcze 2 klasyki + jakieś 2/3 nowości jeśli o kostki chodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirofan345 4 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Song nigdy nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetrek 27 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Jw4001 super sprzęt, jako, że szybko strzela daję namiastkę starej wyrzutni zeppelin, no i klasyczny song którego nowe partie nadal trzymają zadowalający poziom. Gut gut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 I cyk i cyk i klasyczek i dobry kaliberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Jest i ona długo wyczekiwana paka z Lemfire & wygrana w konkursie na DC . 2001 nie była wgl w planach ale za 110 zł grzech było nie wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Tej JW2001 to nie widziałem tak długo, że aż zapomniałem, że ona istnieje : ) Wychodzi na to, że na tych Discordach da się coś wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) 4 godziny temu, mantis napisał(a): Tej JW2001 to nie widziałem tak długo, że aż zapomniałem, że ona istnieje : ) heheh to fakt, trochę zapomniana kostka, a w planach jest jeszcze kilka " staroci " Edytowane 14 Lutego 2023 przez ArbTree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Witam Widzę zakupy z Lemfire. Właśnie u nich co nieco zamówiłem, a sklep dodałem do spisu w odpowiednim dziale. Po raz n-ty widzę wśród zakupów u Użytkowników tego forum Space Line II. I wiem, że to była dobra decyzja, aby wziąć tą kostkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 I tym skromnym akcentem kończymy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Nie aż taki skromny : ) Na nagraniach sprzed roku, które są znacznie lepszej jakości niż stare uploady, widać, że efekty wystrzeliwane są w układzie wachlarzowym, a gwiazdki opadają dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Noo długo mi chodziła po głowie ale zawsze jakoś nie po drodze był mi ten zakup . A w tym roku hulajdusza co mi sie podoba <a głownie to czego nie miałem> to biorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 .... A marzec wita nas tak , a tak na poważnie już ponad połowa planowanych zakupów jest, więc można troszkę przystopować xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Wreszcie ktoś się namówił na Greka Zorbę od Jorge. Zobaczysz, nie pożałujesz. Kostka jest wybornie oryginalna w swoim kształcie efektu i warta kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Powiem, że bardzo dobre zakupy robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 2 godziny temu, mantis napisał(a): Wreszcie ktoś się namówił na Greka Zorbę od Jorge. Zobaczysz, nie pożałujesz. Kostka jest wybornie oryginalna w swoim kształcie efektu i warta kupienia. rok temu miała wlecieć ale albo z dostępnością były problemy albo cena nie sprzyjająca, nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Plan X , spece , noo są są fajne wyrzutnie tutaj Ten spece II aktualnie widzę najtaniej wychodzi z odpalaj z kodem ABES20 , myślę czy właśnie nie zakupić hmmm Bo cenowo wygląda naprawdę dobrze, efekty również taka 9.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 50 minut temu, PiroNeo napisał(a): Plan X , spece , noo są są fajne wyrzutnie tutaj Ten spece II aktualnie widzę najtaniej wychodzi z odpalaj z kodem ABES20 , myślę czy właśnie nie zakupić hmmm Bo cenowo wygląda naprawdę dobrze, efekty również taka 9.5/10 Ja ją kupowałem na lemfire jak promka była, z kodem wyszło niecałe 90 zł i 110 za 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Ooo no to już całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Tak skromnie, na przywitanie wiosny Następna aktualizacja gdzieś, kiedyś a póki co PASS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi