Jump to content

[ArbTree] a'ka alekfajerwerki Stuff 2023/2024

ArbTree

Recommended Posts

Witam szanowne grono w Nowym Roku :) 

Trochę wcześnie w tym roku zaczynam no ale cóż :P  . Na dzień dobry klasyk . Co do dalszych zakupów jest zdecydowanie za wcześnie żeby cokolwiek planować . Jak już to chciałbym żeby całość zamknęła się w 5/6 większych kostkach do tego jakieś rakiety, prawdopodobnie takie jak ostatnio . :D  Bez gruzu typu rzymskie ognie czy fontanny...
Teoretycznie już wiem co kupię ale wszystko zależy od tego jak będą kształtować się ceny . Ktoś pisał że ma być taniej... zobaczymy
Pozdrawiam do do następnego razu xD

received_553265843122588.jpeg

Edited by ArbTree

Jeszcze kurz nie opadł po ostatnim a Ty już zaczynasz :D  Wyrzutnia bardzo ładna, miałem odpalałem widziałem :) 

Piękna wyrzutnia, kolega ją kupił już drugi rok pod rząd i nadal mi się podoba, szybka i z fajnymi kolorami

2 godziny temu, Grvby napisał(a):

Jeszcze kurz nie opadł po ostatnim a Ty już zaczynasz :D  Wyrzutnia bardzo ładna, miałem odpalałem widziałem :) 

Szczerze nie myślałem że jako 1y wypale z tym tematem ( marzenia się spełniają :D ) .

Co do kostki, strasznie mi zeppelina przypomina, którego miałem 5lat wstecz. Efekty te same, strzałów połowę mniej ale namiastka jakaś jest :D 

Świetny początek, wyrzutnia dynamiczna o dużym kalibrze, z której na pewno będziesz zadowolony :D już nie mogę doczekać się kolejnej aktualizacji z twojej strony, bo plany masz bardzo ciekawe :D

• 2 weeks later...

I cyk kolejny element sylwestrowej układanki :D  w planach jeszcze 2 klasyki + jakieś 2/3 nowości jeśli o kostki chodzi xD

song.jpg

Jw4001 super sprzęt, jako, że szybko strzela daję namiastkę starej wyrzutni zeppelin, no i klasyczny song którego nowe partie nadal trzymają zadowalający poziom. Gut gut.

• 4 weeks later...

Jest i ona :) długo wyczekiwana paka z Lemfire & wygrana w konkursie na DC  . 2001 nie była wgl w planach ale za 110 zł grzech było nie wziąć :D 

s2.jpg

Tej JW2001 to nie widziałem tak długo, że aż zapomniałem, że ona istnieje : )

Wychodzi na to, że na tych Discordach da się coś wygrać.

4 godziny temu, mantis napisał(a):

Tej JW2001 to nie widziałem tak długo, że aż zapomniałem, że ona istnieje : )

heheh to fakt, trochę zapomniana kostka, a w planach jest jeszcze kilka " staroci " :D  

Edited by ArbTree

Witam

Widzę zakupy z Lemfire. Właśnie u nich co nieco zamówiłem, a sklep dodałem do spisu w odpowiednim dziale.

Po raz n-ty widzę wśród zakupów u Użytkowników tego forum Space Line II. I wiem, że to była dobra decyzja, aby wziąć tą kostkę. 

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Nie aż taki skromny : )

Na nagraniach sprzed roku, które są znacznie lepszej jakości niż stare uploady, widać, że efekty wystrzeliwane są w układzie wachlarzowym, a gwiazdki opadają dość długo.

Noo długo mi chodziła po głowie ale zawsze jakoś nie po drodze był mi ten zakup . A w tym roku hulajdusza :D co mi sie podoba <a głownie to czego nie miałem> to biorę .

.... A marzec wita nas tak ?, a tak na poważnie już ponad połowa planowanych zakupów jest, więc można troszkę przystopować :D xD

planx.jpg

Wreszcie ktoś się namówił na Greka Zorbę od Jorge. Zobaczysz, nie pożałujesz. Kostka jest wybornie oryginalna w swoim kształcie efektu i warta kupienia.

2 godziny temu, mantis napisał(a):

Wreszcie ktoś się namówił na Greka Zorbę od Jorge. Zobaczysz, nie pożałujesz. Kostka jest wybornie oryginalna w swoim kształcie efektu i warta kupienia.

rok temu miała wlecieć ale albo z dostępnością były problemy albo cena nie sprzyjająca, nie pamiętam :D 

• 2 weeks later...

Plan X , spece , noo są są fajne wyrzutnie tutaj 

Ten spece II aktualnie widzę najtaniej wychodzi z odpalaj z kodem ABES20 , myślę czy właśnie nie zakupić hmmm 

Bo cenowo wygląda naprawdę dobrze,  efekty również taka 9.5/10 

50 minut temu, PiroNeo napisał(a):

Plan X , spece , noo są są fajne wyrzutnie tutaj 

Ten spece II aktualnie widzę najtaniej wychodzi z odpalaj z kodem ABES20 , myślę czy właśnie nie zakupić hmmm 

Bo cenowo wygląda naprawdę dobrze,  efekty również taka 9.5/10 

Ja ją kupowałem na lemfire jak promka była, z kodem wyszło niecałe 90 zł :) i 110 za 2001 :) 

Tak skromnie, na przywitanie wiosny ? 
Następna aktualizacja gdzieś, kiedyś ? a póki co PASS ?

rebellion.jpg