KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Cześć! Tak przywitaliśmy nowy rok. Dzięki za pomoc przy pokazie @mpiwowski @PuMeX @KamilTM oraz gościnie @Pjetrek Pokaz udał się w 99% z małą przerwą... ForumFajerwerki nigdy nie zginie! Zapraszam do komentowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek007 79 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) No panowie Pierwsza klasa pokaz. Wy jak sie weźmiecie to nie ma "w"uja we wsi aby nie wyszlo. Piekny pokaz. Piekne \|/ crackingowe, a na koncu wisienka. Rozswieciliscie niebo. Edytowane 2 Stycznia 2023 przez Piotrek007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetrek 27 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Dobrze waliło, na żywo zrobiło wrażenie, finał uradował mnie najbardziej, szczególnie jak zaczęła walić kątowa setka od triplexa w układzie strzelania typu "z", fajne było również to, że mogłem zobaczyć na żywo kilka wyrzutni które sam chciałem kupić, ale budżet nie pozwolił, np. the first od tripla, wzory i brokat pastel od funke. Pozdro dla Krystiana i reszty fachowców którzy ogarnęli tak profesjonalny pokaz Edytowane 2 Stycznia 2023 przez Pjetrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drinpofordonsku 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Co tu dużo pisać no był rozpierdol na filmiku tego nie czuć jak w real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Jak co roku z głową i z planem. Przestronna strefa przed osiedlem pozwoliła rozmieścić szerokie sekcje wachlarzowe, jak również zgromadzić trochę widowni. Zmieściliście się w 4 minutach z bardzo spektakularnym performensem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tff 22 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 No Panowie... ogladając ten pokaz czułem się jakbym był na jakimś festiwalu aż zazdroszczę publiczności, że mogła to podziwiać na żywo Poezja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Jak zawsze mistrzostwo świata. Szkoda, że nie mogłem być 1 stycznia w Bdg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Dzięki Panowie za miłe słowa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi