Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dzisiaj wystrzelalem 6 z 12 rakiet best, z e leclerca. Sa to jr2 diabolo tylko inaczej wygladaja , musze przyznac , ze jak na 10 zł to efekty bardzo dobre. Prawie jak jr8 !! WARTO Mówisz o tych Bestach DR02 ? Bo tylko takie widziałem w E.Leclercu.Ja kupiłem Besty DR04 w Lidlu za 13zł, jeśli mówisz że te DR02 strzelają jak JR8, to jestem ciekaw jak będą strzelały te moje DR04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1123 0 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 jak te rakietki z leclerc'a za 10 zł ? opłacalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kolego rakietki jak rakietki. Za 10 zł na takie sobie strzelanie przed 24 dla jaj można sobie kupić. Ale za 10 zł nie masz co spodziewać się powalających efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1123 0 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 to wiem ale czy maja coś tych efektów czy tak jak hestia ze nic o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Takie rakietki do 10 zł z reguły nie mają prawie efektów Jednak w porównaniu z Hestią ( kolega 2 lata temu miał mały zestaw) to możesz liczyć na dość długo utrzymujący się efekt spadochronu, uciekających rybek i minimalne rozpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3k 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tutaj oferta E. Leclerc na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Od kiedy ta oferta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jak możesz napisz od kiedy bd oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jak myślicie , co opłaca się kupić w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Yellow peony tańsza niż na big funie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3k 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Na przodzie gazetki napisane jest: "Oferta ważna od 11.12 do 23.12.2012 r.", a na stronie z fajerwerkami napisali, że oferta obowiązuje do 31.12.2012 r., więc wychodzi na to, że od 11.12 do 31.12.2012 r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Na przodzie gazetki napisane jest: "Oferta ważna od 11.12 do 23.12.2012 r.", a na stronie z fajerwerkami napisali, że oferta obowiązuje do 31.12.2012 r., więc wychodzi na to, że od 11.12 do 31.12.2012 r. :)/>Pozdrawiam dobra dzięki:) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol14e3 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 fajerwerki są też tu http://www.zakupy-eleclerc.pl/index.php?cPath=1070051911_1070051912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 fajerwerki są też tu http://www.zakupy-eleclerc.pl/index.php?cPath=1070051911_1070051912 W jakiej kategorii znalazłeś fajerwerki ? Bo na stronie pisze " radomskie zakupy online " więc może każdy obszar Pl ma inne produkty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Miał może ktoś te rakietki ORION 2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Miał może ktoś te rakietki ORION 2??:D/> Wujek kupił je rok temu, gorszych rakiet nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oWsa 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj specjalnie w leclercu (w Radomiu) i stoisko już jest,ale niestety jeszcze zamknięte, myśle że watro będzie się tam jeszcze wybrać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oWsa 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A te rakietki ORION 2 są faktycznie do bani, szkoda pieniędzy. pozdrawiamoj sorki 2 posty pod rząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj specjalnie w leclercu (w Radomiu) i stoisko już jest,ale niestety jeszcze zamknięte, myśle że watro będzie się tam jeszcze wybrać. pozdrawiam oo widzę kolega z okolić Radomia ;P skąd dokładniej? ;Djeżeli chodzi o fajerwerki w E.Leclerc radomskim to ja osoboiście nawet tam jednej rzeczy nie kupię! Strasznie drogo! 2 razy droższe artykuły niż np w sklepie taniefajerwerki.pl ... ;/ Po tanie i porządne fajerwerki (Jorge, Kometa) lepiej wbić do hurtowni "Sultex" ul. Łączna 29 tam ja będę zakupował swoją 2 część stuffu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Miał ktoś te rakietki metropol?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Miał ktoś te rakietki metropol?? Nie ale jeśli chcesz rakiety z efektem wyplucia kilku gwizdek to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No to fajne do zabawy przed 00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu909 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Który moździeż opłaca sie bardziej kupić (efekt) ten 10 kul za 21.99 czy 12 kul za 34.99? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma94 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj na małych zakupach w Poznaniu niestety nie było moździerza za 22zł.Edit w Poznaniu jest już dostępny moździerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu909 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj na małych zakupach w Poznaniu niestety nie było moździerza za 22zł. A co u nas widzialeś godnego uwagi?? Maja jakies fajne hukowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi