velibrum 12 Posted December 13, 2007 Witam Hipermarkety Leclerc najczęściej zaopatrują się w produkty SuperPower bądź Śmieszka. W Lublinie ( na Zana ) w tym roku zlikwidowano stare duże stoisko z fajerwerkami. Teraz jest tylko jedno malutkie na hali. Tak jak w poprzednich latach w moim mieście były produkty SP tak teraz wraz ze zmianą stoiska zmienił się importer na Śmieszka. Zrobiłem dzisiaj tam zakupy. Kupiłem zestaw 12 rakiet za 7,99 6 wulkanów za (!) 3,69 i duży zestaw petard za 4,39 zł. Ceny bardzo niskie, niższe niż hurtowe :grin: Poniżej przedstawiam zdjęcie stoiska z Lublinahttp://img170.imageshack.us/img170/353/dsc01798wq0.jpgoraz to co tam kupiłem http://img129.imageshack.us/img129/8519/dsc01800as4.jpgPozdrawiam Quote
toudi 0 Posted December 23, 2008 Nowa oferta http://www.e-leclerc.pl/gazetab.php?dir=268&diri=15 co wy powiecie na tą wyrzutnie za 10zł opłaca się? Quote
FireMan 0 Posted December 23, 2008 6 dużych rakiet za 22zł - to może być ciekawa oferta.Co do wyrzutni , jest to pewnie coś małokalibrowego o całkiem przyzwoitym efekcie , ale za 10zł nie ma co oczekiwać cudów. Quote
Pawe? pawcio 0 Posted December 29, 2008 Chciałem sie zapytac rzymskie ognie male są jeszcze jak w poprzednim roku takie malutkie? Quote
Janek_92 1 Posted October 31, 2009 Otworzyli E.Leclerca na przymorzu niedawno. Będę go odwiedzał przed sylwestrem. Powiedzcie co było w waszych Leclercach przed sylwestrem, bo podobno w każdym dodawali coś poza ofertą przedstawioną w katalogach. Liczę na wasze zdanie o tych sklepach . A tak btw. co to jest za moździerz w ich zeszłorocznej ofercie ? Quote
velibrum 12 Author Posted October 31, 2009 E.Leclerc jako sieć nie ma podpisanej umowy z żadnym importerem. Dlatego w każdym sklepie można spotkać coś innego. Nie należy się więc kierować tym, co jest w gazetce w innym mieście, bo u nas może być coś kompletnie innego. U mnie na przykład było malutkie stanowisko z produktami Śmieszka z bardzo dobrymi cenami. Quote
velibrum 12 Author Posted December 15, 2009 Dzisiaj odwiedziłem Leclerca w poszukiwaniu oferty z gazetki. Znalazłem pożądane produkty w super cenach w Lublinie na ul. T. Zana. Kupiłem to co na zdjęciu:Zapłaciłem 84 zł . Ceny można znaleźć pod tym linkiem. Quote
Guest karmel5061 Posted December 19, 2009 nie wiecie co jest we Wrocławiu? wszystko co jest w ulotce. Quote
piter2599 5 Posted September 7, 2010 velibrum te rakiety co kupiłeś to była fajna czy szajs ? chciałem je kupić ale wziełem zestaw za 25 zł Quote
JMJ Pirfotechnics 7 Posted September 7, 2010 Rakiety Atomic Assault mialem je z Lidla lecialy bardzo wysoko tak wysoko ze rozprysk byl malutki, choc naprawde pewnie calkiem spory. Niektore lecialy powyzej mgly i wogole ich niewidzialem. Ogolnie w tym roku pewnie ich niekupie ale do zabawy przed 24 calkiem fajne. Quote
velibrum 12 Author Posted November 29, 2010 Dzwoniłem do sklepu na ul. Zana w Lublinie, ale żadnych konkretów się nie dowiedziałem, oprócz tego, że koło 15 grudnia fajerwerki mają już być w sklepie. Kiedy ukaże się oferta i czy będzie tak atrakcyjna jak rok temu, tego niestety też ustalić nam się nie udało. Quote
ponczo12496 24 Posted December 10, 2010 Więc co w tym roku opłaca się brać napewno backyard fun co jeszcze polecacie ? Quote
ponczo12496 24 Posted December 14, 2010 Byłem dzisiaj w Leclercu.Wszystko tak jak było tylko all obstawione i kasjerka podaje lecz jest bardzo miał i wszystko jest cacy Oto moje skromne zakupy miałem tylko 20 zł w portfelu Jest bardzo dużo moździerzy do wyboru, ciekawe wyrzutnie fajne ceny po prostu warto się przejść Quote
1qnBDG 0 Posted December 18, 2010 co to za rzymskie ognie ;> bo mogę je kupić za 3,40 i nie wiem czy fajne ;d Quote
wiitekkk111 0 Posted December 22, 2010 Witam co opłaca sie w tym roku kupic w tym markeciee? Chodzi mi bardziej o wyrzutnie!! Quote
Ponq 2 Posted December 22, 2010 Witam co opłaca sie w tym roku kupic w tym markeciee? Chodzi mi bardziej o wyrzutnie!! Wyrzutnie Backyard Fun z Triplexu. 1 Quote
ponczo12496 24 Posted December 23, 2010 TYLKO DO 24 GRUDNIA MOŹDZIERZ SP006 W LECLERCU ZA 12,49 ZŁ (efekty powalający jak za tą cenę wczoraj odpaliłem szelke , wiozłem dwa). Quote
Arturo :) 14 Posted December 23, 2010 Niektóre produkty są w atrakcyjnych cenach np. KO203 z SP za 3,10zł,KO204 za 1,99zł więc polecam podjechac jeszcze dziś i jutro zanim podskoczą po świętach ceny na te produkty ponczo12496 O jakim efekcie odpalałeś? Quote
Danio 0 Posted December 23, 2010 Mam nadzieje że ceny takie już pozostaną bo wybieram się tam dopiero po świętach Quote
ponczo12496 24 Posted December 23, 2010 Niektóre produkty są w atrakcyjnych cenach np. KO203 z SP za 3,10zł,KO204 za 1,99zł więc polecam podjechac jeszcze dziś i jutro zanim podskoczą po świętach ceny na te produkty ponczo12496 O jakim efekcie odpalałeś? Red peony po prostu miodzio Quote
kosteczko 0 Posted December 23, 2010 moze pamietacie jeszcze jakie byly mozdzierze i wyrzutnie ?? bo sie wybieram wlasnie po swietach i nie wiem czy tam kupie czy bede musial jezdzic i szukac bo dzis bylem na targowisku juz zacieszony pytam sie w jakiej cenie fp3 facet [yta sie ktore to.. no to mowie szare a on 70 zl paczka 3.5 zl sztuka.. wiec to jest porazka a najlepsze jest to ze mi mozdzierz z biedronki chcial wcsinac za 50 zl kasjopeja 42 zl, styx 72 wiecej nie pamietam Quote
Recommended Posts