bogi97 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Symbol: HE0500Nazwa: TornadoOpis: Samoloty tornado 2 sztuki, huk, trzask, wir Zdjęcie:http://www.pirotechnika.pl//popupImage.php...int=0&save=Cena: Nie pamiętamFilm: BrakBardzo polecam. Najpierw wir , potem trzask i po chwili oczekiwania nawet głośny huk.Niestety tylko dwie w opakowaniu i dosyć drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Firema napewno te motylki miales?Ja zawsze przy nich mam huk i to nawet glosny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tak , tak huk jest i to całkiem spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ja miałem 1 szt. z zestawu i nie wybuchł :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ot taki on He 500 Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Miałem je z 2 lata temu są fajne szkoda tylko że takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja nie raz miałem tornado - motylek czerowono czarny korpus , biało czarne skrzydła , nigdy nie wybuchł.W tym roku kupie jeszce raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja miałem ten tornado w zestawie są super miałem dużo tych motylków i innych ale ten są super :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbk123 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 W zeszłym roku miałem 1szt.W tym roku też go nie zabraknie. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Właśnie odpaliłem 1 sztukę. bączek wzbił się na wysokość 4 piętra dając zielony kolor a po chwili całkiem głośny huk... Polecam 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus_lw 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 W opisie tego motyla jest huk,trzask,wir. Odpaliłem go dzisiaj i jakoś trzasku nie zauważyłem. Był ładny wir iskier a potem spory huk, ale co z tym trzaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Mam 2 te motylki, w sylwka odpale i się okarze czy są lepsze od kamikadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Te motyle są bardzo fajne. Jest tylko jeden haczyk, te samoloty z zestawów nie mają huku, tylko te w opakowaniu 2szt. co sie same je kupuje wybuchają. Wiem bo miałem ja i moi koledzy wiele razy z zestawów i także kupywałem w opkowaniach po 2szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Przed chwilą odpaliłem kolejnego... był niewypał, mam nadzieję, że następne będą OK ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Miałem 2 sztuki i oba poleciały dosłownie 2 metry i od razu strzeliły, widocznie jakieś felerne były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Nie które są trafne nie które nie, ale warto kupić Jak wypali leci wysoko + sporawy huk6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Po wczorajszym i dzisiejszym efekcie zmieniam co do nich zdanie... szkoda kasy... ledwo się wznosi bardzo słaby huk. Wiele lepszym rozwiązaniem jest motyl kamikadze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dla mnie lepszy niż Kamikadze z Jorge. A o to film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi