bogi97 0 Posted December 13, 2007 Symbol: HE0500Nazwa: TornadoOpis: Samoloty tornado 2 sztuki, huk, trzask, wir Zdjęcie:http://www.pirotechnika.pl//popupImage.php...int=0&save=Cena: Nie pamiętamFilm: BrakBardzo polecam. Najpierw wir , potem trzask i po chwili oczekiwania nawet głośny huk.Niestety tylko dwie w opakowaniu i dosyć drogie Quote
cinek609 1 Posted December 13, 2007 Firema napewno te motylki miales?Ja zawsze przy nich mam huk i to nawet glosny!!!!!! Quote
FireMan 0 Posted December 14, 2007 Ja nie raz miałem tornado - motylek czerowono czarny korpus , biało czarne skrzydła , nigdy nie wybuchł.W tym roku kupie jeszce raz. Quote
domino250 0 Posted January 5, 2009 Ja miałem ten tornado w zestawie są super miałem dużo tych motylków i innych ale ten są super :mrgreen: Quote
Sbk123 0 Posted November 17, 2009 W zeszłym roku miałem 1szt.W tym roku też go nie zabraknie. :razz: Quote
Szatek185 4 Posted December 9, 2009 Właśnie odpaliłem 1 sztukę. bączek wzbił się na wysokość 4 piętra dając zielony kolor a po chwili całkiem głośny huk... Polecam 5/5 Quote
przemus_lw 0 Posted December 25, 2009 W opisie tego motyla jest huk,trzask,wir. Odpaliłem go dzisiaj i jakoś trzasku nie zauważyłem. Był ładny wir iskier a potem spory huk, ale co z tym trzaskiem? Quote
Danio 0 Posted December 26, 2009 Mam 2 te motylki, w sylwka odpale i się okarze czy są lepsze od kamikadze Quote
patryk93 0 Posted December 26, 2009 Te motyle są bardzo fajne. Jest tylko jeden haczyk, te samoloty z zestawów nie mają huku, tylko te w opakowaniu 2szt. co sie same je kupuje wybuchają. Wiem bo miałem ja i moi koledzy wiele razy z zestawów i także kupywałem w opkowaniach po 2szt. Quote
Szatek185 4 Posted December 26, 2009 Przed chwilą odpaliłem kolejnego... był niewypał, mam nadzieję, że następne będą OK ;D Quote
Danio 0 Posted June 16, 2010 Miałem 2 sztuki i oba poleciały dosłownie 2 metry i od razu strzeliły, widocznie jakieś felerne były. Quote
CraVen 16 Posted October 10, 2010 Nie które są trafne nie które nie, ale warto kupić Jak wypali leci wysoko + sporawy huk6/10 Quote
CraVen 16 Posted December 9, 2010 Po wczorajszym i dzisiejszym efekcie zmieniam co do nich zdanie... szkoda kasy... ledwo się wznosi bardzo słaby huk. Wiele lepszym rozwiązaniem jest motyl kamikadze !!! Quote
Recommended Posts