maxior 0 Share Posted December 15, 2008 Podróbe zawsze się spostrzega gorzej od orginału,a w tym przypadku petardy ACHTUNG.Przeczytaj temat od początku,jest nawet filmik.Huk ma cichszy od achtunga,ale takiego basu jaki jest w tej petardzie nigdzie indziej nie znajdziesz;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neodo 10 Share Posted December 15, 2008 Chyba nie miał tu koleś kilka postów wyżej do czynienia z takimi sprawami jak podróby, przecież Super petarda i Achtung to jest od produkt od jednego producenta, żadna podróba nawet wyglądem nie są do siebie podobne aby mówić o jakich kolwiek podróbach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireMan 0 Share Posted December 16, 2008 Powiem tak.Kup i się przekonaj , a nie spekuluj , bo ciągłe pytanie sie i porównywanie z achtungiem naprawde zaczyna wkurzać.Petardy jak walą to jest grom niesamowity , a na pewno nic lepszego w tej cenie sie nie kupi.Poza tym achtung jest klasy III , a SP klasy II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neone 0 Share Posted December 17, 2008 FireMan masz racje bo każdy porównuje do achtunga no i prawie przy każdej petardzie jest odpowiedź że są a to gówno prawda... chcesz mieć huk achtunga to kup achtunga i tyle, tą złotą myśl powinnieście sobie wbić do głowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilegionista 0 Share Posted December 24, 2008 Byłem dziś w realu, i kupiłem ostatnią paczke tych petard a miałem w planach kupno chociażby ze3 paczki...No cóż zobaczymy po świętach, oby była dostawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benny10 0 Share Posted January 3, 2009 Wedlug mnie jest to bardzo oplacalna petarda , dobry huk ( cos jak maly achtung) i dobry bass. Chociaż pierwszy raz ja mialem w tym roku , to sie na niej nie zawiodlem @veli - poprawienie ortografii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dako 1 Share Posted December 24, 2009 W tym roku w realu widziałem je po 10zł jak myślicie obniżą cenę przed sylwestrem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawex122 0 Share Posted December 24, 2009 mi Ojciec kupił je 2 lata temu wydaje mi się ze wtedy dopiero wchodziły one na rynek bo kosztowały 1.99 za 4szt serio no i ładnie pirdykneło tylko draske ma wielką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol93hestia 0 Share Posted December 29, 2009 ja za nie dałem dzisiaj 5.49 w Auchanie poleca mają mocny huk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk93 0 Share Posted January 2, 2010 No huk mają niezły. Kolega je miał i jak odpalił jedną na takim słupku pół metra nad ziemią blisko nas to jak walnęło to aż ciarki poczułem i nas ogłuszyła. Petardy fajne, ale jak przed sylwestrem sprzedają je w marketach po ok 8zł to sie nie opłaca za 4szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadymiarz 0 Share Posted January 3, 2010 huk znakomity prawie jak achtung ja dalem w auchanie 5,99 :neutral: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poki 17 Share Posted January 4, 2010 Również zakupiłem je w Auchanie za 5.99 i musze powiedzieć, że huk nie powala. Nawet moje krachmeny były głośniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMJ Pirfotechnics 7 Share Posted January 3, 2011 jest to jedna z newielu rzeczy na ktorych zawiodlem sie tego sylwka. Huk duzo slabszy od FP3/NEW. Raczej ich juz nie kupie, ale mam jeszcze dwie sztuki to zrobie jakies testy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mks 2 Share Posted December 27, 2012 Mam pytanie dotyczące tych petard , Mocniejsze one są od FP3 SMALL ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poki 17 Share Posted December 27, 2012 Mam pytanie dotyczące tych petard , Mocniejsze one są od FP3 SMALL ? Oj bo będzie zmiana tytułu użytkownika na coś ze ślepcem/ślepotą:xmas_biggrin:/> . Pisałem 2 posty wyżej, że Krachmeny biją te petardy, a smalle koszą Krachmeny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawix12345 0 Share Posted January 6, 2014 Ja kupilem za 11 zł w brico huk dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts