Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol:KL510B
Nazwa:Super Petardy
Opis:Pudełko zawiera 4szt.
Zdjęcie:FOTO
Film:brak
Cena hurtowa: ?

I właśnie tu mam do Was pytanie.Dzisiaj widziałem je w kiosku bo 3 zł od sztuki :shock: Miał ktoś z Was tą petarde? mocny ma huk?

Posted

Miałem ja rok temu i ma mocny huk.Polecam te petardy,chociaz cena nie jest zbyt niska :razz:

Posted

Ja miałem, często bywa w marketach, w realu, niewiem czy w tym roku będzie, jak tak to kupuje na pewno bo huk niewiele gorszy od achtunga a cena jest ok. 10 zł za paczke (chyba bo wogóle nie pamiętam :???: ) a w paczce jest 4 bodajże, ja osobiście polecam tą petarde, prawie jak achtung, ale tańsza, lepiej by Ci się opłacało jak byś znalazł w jakimś markecie właśnie w paczce po 4 to by taniej ci wyszło ;)

Posted

Cześć,
Kupuje te petardy co roku. U mnie zazwyczja kosztują 2 zł na sztuke. Ja zazwyczaj dogaduje się 5 zł za całą paczke ( :!: ) ze sprzedawcą. Huk jest minimalnie mneijszy od Achtunga K0212, ale te petardy mają swój specyficzny odźwiek inny niż achtungi. Do tego mają bardzo długi czas zapłonu. Można spokojnie podpalić wyrzucić i jeszcze 30 sek minie za nim wybuchnie.

Posted

Ta petarda bardzo często gości w moim stuffie. Między innymi miałem ją na sylvku 06/07. Wymiary petardy są dosyć spore. Duże wymiary przekładają się na spory huk. Filmik zawsze nie odda pełnego efektu petardy, ale mniej więcej wygląda to tak:
http://www.sendspace.com/file/0kidho
Pozdrawiam :wink:

Posted

Ale drogo je kupujecie :???: dzisiaj w kauflandzie kupilem je po 99gr :razz:
Chociaz nie wiem czemu bo w tamtym roku byly po 5zl

Posted

Ja kupuję je co roku.
6.99zł za 4 petardy o huku małego achtunga(może mniejszym) , to wręcz cudowny interes :!:

Posted

U mnie w kwiaciarni ( ^^ bo tam sprzedawaja teraz ) jest 6 achtungów (małych) za 10 zł...więc niewiem czy się tak AŻ bardzo opłaca :razz:

Posted

ale małe achtungi są słabe (ja taki huk miałem za 30 gr) a te petardy każdy je chwali to może kupie jak je gdzieś znajdę

Posted

U mnie w papierniczym paczka(6 szt) malych achtungow jest za 8zl :!: :!: :!: :twisted: wiec dzisiaj sobie je kupilem, szkoda, ze nie ma tam super petard
P.S moze nie uwiezycie, ale paczka piccolo tam byla za 1gr tak ZA 1GR!!!!, 6 duzych circoblitz za 6 zl :mrgreen: wiec nie wiem skad oni tam maja tak tanio.

Posted

Ja takie petardy widziałem w kauflandzie wczoraj . Mój kuzyn ma je sobie jutro kupić jak przetestujemy to dam znać .

Przetestowaliśmy : Huk prawie jak Achtung . Polecam.

• 2 weeks later...
Posted

miałem je rok temu kupiłem za 5.99 w kauflandzie były głosne ale jednak jak za tą cene to nie za dobre :neutral: :neutral: nie polecam :neutral:

Posted

Słychać jak się rozeszło echo !!!
Grzmot jest cudowny (jak odpaliłem koło więzienia , to klawisz wyskoczył).
Bas achtunga dużego , huk achtunga małego.
10/10

Posted

Dzisiaj odpaliłem jedną i bardzo dobry huk i bas tak że aż serce podkoczyło :twisted: .Huk porównywalny z big piratką z tropica ale big piratki nie mają basu.Polecam.

• 10 months later...
Posted

będę musiał chyba wypróbować na sylwka bo naprawdę dobry huk
9/10

Posted

tez je mam czesto dosyc na sylwka huk cos jak ko207 z tropica ale ma grzmot, nie ma duzego basu, jesli sa ponizej 10zl za paczke to naprawde polecam :)

Posted

Bardzo polecam te petardy Huk coś jak K0206-K0208 a Grzmot/Bass porównywalny do małego Achtunga z Hesti
Ja kupiłem je za 5.99 w gazetce było napisane że 0.99gr na początku hehe pewnie 1dzień taka cena obowiązywała 27.12.07 były po 9.99 :mad: a ja kupiłem 30.12.07 i były po 5.99 :lol: 02.01.08 byłem z ciekawości czy coś zostało i wtedy to za 2.99 były :mrgreen:

• 1 month later...
Posted

Kupiem je za 5.99 w kauflandzie w zeszłym roku i jeśli będą w tym roku to kupuje kilka opakowań ;].takiego basu nie słyszałem w żadnej petardzie nawet w największych achtungach,ale za to ma mniejszy huk.

10/10

Posted

5 zł w selgrosie kupiłem bawiłem się nią przed 24.. :P odpaliłem i powiedziałem do kolegów patrzcie podróba achtunga i jebło tak że się w samochodach alarmy załączyły choć parking był daleko od miejsca wybuchy.

8/10.

:mrgreen:

Posted

taaa podróba achtunga ;].Dzisiaj byłem w Auchan i nie było tych petard :evil: ale kupiłem za to inne petardy.

Posted

no spoko podroba achtunga CZYLI inna nazwa taki sam efekt? czy jednak achtung o wiele lepszy ;] ? bo nigdzie nie moge trafic na achtungi a porownal bym sobie no