xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ktoś po chamsku usunął mi posta, tak więc pisze jeszcze raz: Mpi dlaczego u ciebie w drugiej salwie były tylko 2 strzaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Były 3 strzały tylko 2 się nałożyły. Rurka się trochę jakby odskakiwała nie była dobrze przymocowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mialem ją, odpaliłem ją 40 min. temu- REWELA!Jeśli macie dostęp do hurtowni albo do sklepu w ktorym jest jw90- to szybko bierzcie poki cena nie przekroczy 35-40zł :. Ta wyrzutnia jest przepiękna, największa była 2 seria ale ten time rain na koniec to poprostu... nie wiem jak to powiedziec bo nie da sie tego opisac slowami ale wkrotce film i zobaczycie potencjał tego torcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Równierz jestem zaszokowany :razz: poprostu lepsza niź wyrzutnie profi xD Polecam 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja również jestem nią zafascynowany. Z wyrzutni JW04, JW06, JW68, JW41, JW56, JW90, które miałem, właśnie JW90 zrobiła na mnie największe wrażenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Najlepsza rzecz jaką w życiu odpalałem. Efekt pokrył całe niebo i wydawało mi się, że byłem otoczony. Widownia zareagowała na to wielkim WOW! Na filmikach nie widać tej mocy, ale wierzcie mi, że na żywo zmienicie zdanie. Najlepsza bateria w swoim przedziale cenowym.Polecam w 100%. Pozycja obowiązkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzik 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój filmik wyrzutni z tego sylwestra http://pl.youtube.com/watch?v=NgirfI1mpGopiękna wyrzunia, za rok kupie 2 lub 3 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zostawiłem ją sobie na sam finał. Była świetna. Po prostu brak słów. Najpiękniejszy był crackling na koniec, zakrył całe niebo! Coś pięknego naprawdę polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achtung 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Osobiście nie miałem, ale widziałem jak ją odpalali efekty prze ogromne za rok kupie sobie takie 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tylko powiedzcie mi jeszcze w jakim sklepie internetowym mogę ją kupić po jak najniższej cenie oczywiście. :???: :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 film mojego autorstwa: http://pl.youtube.com/watch?v=4eMupj3w6Q0po raz kolejny się na niej nie zawiodłem piękne efekty! za tą cenę (mimo podniesionej) to grzech jej nie kupić, gorąco polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 i mój film: http://pl.youtube.com/watch?v=rc0iOhmZqvc Tak ja pisałem wyżej.. cudowna wyrzutnia. To jest mój pewniak na przyszłego sylwka. Wyrzutnia idealna na finał. Zwróćcie uwagę na crackling na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te 2 czy 3 efekty nalozone naraz sa przepiekne xD Naprawdę ta wyrzutnia ma bardzo duze rozpryski . I ten crackling na koncu , miodzioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Moje filmy i zdjęcia tej baterii z sylwka 08/09:Film: http://pl.youtube.com/watch?v=w3HFGztVURUZdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wyrzutnia bardzo ładna, miałeś aż 6 a mi się niestety nie udało załatwić. Ale myślałem że lepiej je wykorzysta Te 4 co strzelały niby razem to nic pięknegoNie strzelały równo efekty sie zlewały tylko szkoda że nie po kolei np salwa 1 strzała z jednej a z drugiej salwa 2. 2 poleciały dopiero jak tamte skończyły według mnie chrzaniłeś robotę :mrgreen: .Postaram sie wrzucić film z sylwestra bo sąsiad jeden miał ją, jak wytnę ten kawałek to wrzucę na YT i tutaj w edicie dam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Film z sylwka:klikOglądajcie w wysokiej rozdzielczosci.Ps. te plamy na obrazie to wina wody nie wiem skąd sie tam wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Za tą cenę to wyrzutnia-cudo :smile: W tym roku nie miałem tej wyrzutni w planach, ale jako że nie było w hurtowni JW103 Imagine, to wziąłem tą wyrzutnie. Nie zawiodłem się. Efekty były po prostu kapitalne - co prawda tylko 4 salwy po 3 ładunki, ale za to jakie! Piękne palmy, peonie oraz rewelacyjny crackling na koniec. Polecam Mój film:http://pl.youtube.com/watch?v=lfeeAMskkr4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksFanF1 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wyrzutnia jak najbardziej godna polecenia...ten cracling na końcu jest świetny :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wyrzutnie bez dwóch zdań kapitalna :smile: Wiecie może jak jest z ceną hurtową ? Dużo podskoczyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 wiecie czy bedzie na fm.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wyrzutnie bez dwóch zdań kapitalna :smile: Wiecie może jak jest z ceną hurtową ? Dużo podskoczyła ? Cena hurtowa jest nadal taka sama czyli 32.90.wiecie czy bedzie na fm.pl? Czy będzie na fm to zależy od tego czy bedzie w magazynach Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Co tu mówić podstawa każdego stuffu Jest TheBest w tym roku 2 nabyć muszę cena na fm to 31 zł 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 W tym roku wyrzutnia mile mnie zaskoczyła. Dodane zostały gwiazdki stroboskopowe do 1 i 3 salwy. To bardzo poprawiło jej efekt i teraz podoba mi się bardziej niż sprzed 2 laty, kiedy też miałem tą baterię. Film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Vel zdaje się że na tym filmie pokazowym u mpiego, w 3 salwie już wcześniej było white strobe. Ale po części zgadzam się, jak odpalałem ją rok temu to w pierwszej salwie były same palmy/fale (bez gwiazdek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris50501199 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 to jest najpiekniejsza wyrzutnia jaka mialemporownujac cene do jakosci,na ten sezon wzielem sobie dwie na warsztat ))jak bede wiedzial o jakiejs nowosci jorge to dam znac )pozdro dla piromaniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Polecam tą wyrzutnie. Tania i super jakość. Szkoda że zabraknie jej w tym roku w moim stuffie... Chyba że w hurtowni hestii by mieli bo dzwoniłem to powiedzieli że mają jorge'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi