INS-Fireworks 6 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witamy serdecznie! Mamy przyjemność ogłosić szóstą edycję akcji Wspólne Kupowanie! W tym roku promocja trwa od 15 do 17 grudnia! W naszym sklepie internetowym będzie czekał na Was rabat -30% na wszystko! Dodatkowo do każdego zakupu powyżej 200 zł dorzucamy GRATIS! Aby skorzystać z promocji, w koszyku należy wpisać kod „wspolnekupowanie2020” Zapraszamy do zakupów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 2 godziny temu, Bartekeuro napisał: Osobiście nie odważyłbym się na zakup w tej akcji u Was. Zbyt dużo problemów a do tego termin już bardzo gorący. Masz tyle piro, że możesz zaryzykowac, najwyżej zostanie na drugi rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Brygier 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ja zaryzykuję , co mi tam szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter221 7 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Promka 35% i od tego jeszcze 30% będzie? Będzie gwarancja dostawy przed sylwestrem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piro Wiesław Miro 58 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Tak jak kolega wyżej. Od tych "przecenionych" produktów, będzie jeszcze -30%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 bedzie trzeba coś zakupić chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukey 9 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 szkoda ze z insem nie ma zadnego kontaktu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 43 minuty temu, nukey napisał: szkoda ze z insem nie ma zadnego kontaktu xD Nie wiem na jaki numer dzwoniłeś... ale ja ostatnio dzwoniłem do nich kilka razy i za każdym razem odbierali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukey 9 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Mroczny napisał: Nie wiem na jaki numer dzwoniłeś... ale ja ostatnio dzwoniłem do nich kilka razy i za każdym razem odbierali nie dzwonilem ale inne sklepy potrafia odpisac na fb/mailu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 I jak to z tą promocja ma być ? 30% od cen promocyjnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Tak najlepiej to niech za darmo dadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godofireworks 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Podpucha była i się skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter221 7 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Troche lipa ta akcja jak było -35% a w tej wielkiej akcji ceny wróciły do normy -30% kod Ceny macie i tak bardzo spoko, ale co to za akcja jak cały rok jest 35% a podczas "edycji wspólne kupowanie" 30% trochę dziwne, jakby ktoś nie miał świadomości, że mieliście cały rok promke 35% ale i tak props za ceny. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Piter221 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Tylko jeszcze, żeby statusu zamówienia nie zmieniali na "wysłane" jak nawet paczki nie spakowali..a odzewu zero 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piro Wiesław Miro 58 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zamówienie anulowane. Polecam, jeden z najlepszych sklepów w Polsce. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs 21 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Kurde chciałem kupić rakiety jakieś lepsze ale jak dodałem rabat i zobaczyłem że przesyłka kosztuje 20 zł to z rabatem wyszedłem prawie na zero. Haha nie opłaca mi się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodinho10 22 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi