INS-Fireworks 0 Share Posted December 8, 2020 Witamy serdecznie! Mamy przyjemność ogłosić szóstą edycję akcji Wspólne Kupowanie! W tym roku promocja trwa od 15 do 17 grudnia! W naszym sklepie internetowym będzie czekał na Was rabat -30% na wszystko! Dodatkowo do każdego zakupu powyżej 200 zł dorzucamy GRATIS! Aby skorzystać z promocji, w koszyku należy wpisać kod „wspolnekupowanie2020” Zapraszamy do zakupów! Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Share Posted December 8, 2020 Osobiście nie odważyłbym się na zakup w tej akcji u Was. Zbyt dużo problemów a do tego termin już bardzo gorący. Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted December 8, 2020 2 godziny temu, Bartekeuro napisał: Osobiście nie odważyłbym się na zakup w tej akcji u Was. Zbyt dużo problemów a do tego termin już bardzo gorący. Masz tyle piro, że możesz zaryzykowac, najwyżej zostanie na drugi rok Quote Link to post Share on other sites
Wiktor Brygier 0 Share Posted December 9, 2020 Ja zaryzykuję , co mi tam szkodzi Quote Link to post Share on other sites
Piter221 6 Share Posted December 9, 2020 Promka 35% i od tego jeszcze 30% będzie? Będzie gwarancja dostawy przed sylwestrem? 1 Quote Link to post Share on other sites
Piro Wiesław Miro 19 Share Posted December 9, 2020 Tak jak kolega wyżej. Od tych "przecenionych" produktów, będzie jeszcze -30%? Quote Link to post Share on other sites
endriu123457 37 Share Posted December 9, 2020 bedzie trzeba coś zakupić chyba Quote Link to post Share on other sites
nukey 4 Share Posted December 13, 2020 szkoda ze z insem nie ma zadnego kontaktu xD Quote Link to post Share on other sites
Mroczny 76 Share Posted December 13, 2020 43 minuty temu, nukey napisał: szkoda ze z insem nie ma zadnego kontaktu xD Nie wiem na jaki numer dzwoniłeś... ale ja ostatnio dzwoniłem do nich kilka razy i za każdym razem odbierali Quote Link to post Share on other sites
nukey 4 Share Posted December 13, 2020 1 godzinę temu, Mroczny napisał: Nie wiem na jaki numer dzwoniłeś... ale ja ostatnio dzwoniłem do nich kilka razy i za każdym razem odbierali nie dzwonilem ale inne sklepy potrafia odpisac na fb/mailu Quote Link to post Share on other sites
tomszak 1 Share Posted December 14, 2020 I jak to z tą promocja ma być ? 30% od cen promocyjnych ? Quote Link to post Share on other sites
sQbaniec 6 Share Posted December 14, 2020 Tak najlepiej to niech za darmo dadzą Quote Link to post Share on other sites
Godofireworks 1 Share Posted December 15, 2020 Podpucha była i się skończyła Quote Link to post Share on other sites
Piter221 6 Share Posted December 15, 2020 (edited) Troche lipa ta akcja jak było -35% a w tej wielkiej akcji ceny wróciły do normy -30% kod Ceny macie i tak bardzo spoko, ale co to za akcja jak cały rok jest 35% a podczas "edycji wspólne kupowanie" 30% trochę dziwne, jakby ktoś nie miał świadomości, że mieliście cały rok promke 35% ale i tak props za ceny. Edited December 15, 2020 by Piter221 Quote Link to post Share on other sites
tomszak 1 Share Posted December 15, 2020 Tylko jeszcze, żeby statusu zamówienia nie zmieniali na "wysłane" jak nawet paczki nie spakowali..a odzewu zero 1 Quote Link to post Share on other sites
Piro Wiesław Miro 19 Share Posted December 15, 2020 Zamówienie anulowane. Polecam, jeden z najlepszych sklepów w Polsce. 3 Quote Link to post Share on other sites
Rumcajs 21 Share Posted December 15, 2020 Kurde chciałem kupić rakiety jakieś lepsze ale jak dodałem rabat i zobaczyłem że przesyłka kosztuje 20 zł to z rabatem wyszedłem prawie na zero. Haha nie opłaca mi się xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts