Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fontanna fantastyczna. Najlepsza jaka miałem.Przestrzeń craclingu jak na fontannę niebotyczna.Miałem już grom fontann i wulkanów przez te wszystkie lata. Ta przebiła nawet dotąd moją ulubioną Extreme b5. Dla mnie miazga fontanna!!

4ea7e22745da9771850e97aa8c919dc7.jpg

Posted

Trzeba będzie obowiązkowo przetestować :) miałem już ją na oku jakiś czas temu ale nie mogłem się zebrać do kupna. :( a prezentuje się bardzo dobrze ten crackling jest niesamowity i dość długi. :)

Posted

Mój film z tego roku:

• 6 months later...
Posted

Kapitalna fontanna,efekty poza zasięgiem konkurencji!!! :D Cena jak najbardziej akceptowalna.

• 5 months later...
Posted

Co za potęga! Zachęcony filmikami i opiniami, kupiłem dwie sztuki. Odpaliłem obok siebie w odstępie może 3-4m i wrażenie niesamowite. Początek niepozorny, ale jak zaczyna wypluwać crackling to o panie! Ściana ognia!

• Like 1
  • 11 months later...
Posted

Co wyrabia ta fontanna to przechodzi ludzkie pojęcie. Cracling jest niesamowicie głośny, efekty wysokie i zasłaniające nie wiem może i okrągły ar powierzchni. Ta fontanna zagościła u mnie 3 raz i 3 rok z rzędu, zagości pewnie z 10 kolejnych 

• 2 weeks later...
Posted

Fontanna super, żałuje że wcześniej ich nie miałem . 10/10

Posted

absolutne 10/10. szczególnie za taka cenę!

Posted (edited)

Jest i mój film tej kozackiej fontanny. 

Edited by damian7878
  • 1 year later...
Posted

Bardzo ładna, cały czas trzyma poziom ?

• 10 months later...
Posted

Ewidentnie najlepsza fontanna już nieraz u mnie zagościła, niestety w tym roku nie planuję jej kupować (ze względu na cenę). Chodź od 3 lat trzyma nadal dobry poziom i jest chyba jedną z najlepszych fontann w progu cenowym do 50 złotych. Szczerze mogę ją każdemu polecić i nie pożałujecie zakupu.