Jump to content

[Ssak] Stuff 2019/20

Ssak

Recommended Posts

Witam piromaniacy właśnie dotarła do mnie paczucha ze sklepu PiroArt więc i ja pochwalę się swoim malutkim zestawem sylwestrowym ?1536361004_IMG_20191204_1648251.thumb.jpg.fc420a1cb4b05dc10c0b94b261d5660f.jpg

Graffiti i Silent Night odmieniane przez wszystkie przypadki na czacie forumowym. Pewnie śledzisz rekomendacje użytkowników i dlatego wybrałeś właściwie.

• Thanks 1

dokładnie mantis ciągle śledzę forum i kupuję piro z polecenia innych osób.Graffiti i Songa chciałem mieć w swoim stuffie od dawna ale zawsze fundusze nie pozwalały.W tym roku zrezygnowałem z rakiet na rzecz konkretniejszych efektów ?

A ok może nie zwróciłem uwagi na 2 strone jak wyciągałem do zdjęcia :D teraz tak patrze na swoje i na twoje i coś kolory mi nie pasowały
Co do stuffu to ok, bez zbędnych śmieci konkretnie ja tak samo w tym roku tylko konkrety nie ma co się rozdrabniać.

Dzięki Peter829 nie ma co się rozdrabniać.Ja tak zrobiłem w zeszłym roku dużo rakiet i małych wyrzutni i miałem dość spory niedosyt

Nie jeden by chciał taki "mały" zestaw sylwestrowy. Konkretne wyrzutnie bez rozdrabniania się w tym budżecie czyli mój typ stuffu.

• Thanks 1

Bez zbędnego gruzu. Fajne kostki, petardy do zabawy. Nawet z niewielkim budżetem można ogarnąć sobie ciekawy zestaw :D. Szkoda, że nie ma rakiet ale doskonale rozumiem jak to bywa z budżetem. Wyrzutnie ida na pokaz, czy będziesz odpadał pojedynczo?
No i udanego strzelania :)

• Thanks 1

Dzięki za miłe komentarze ? skowyt1627 rakietki zakupie w markecie jak nie będę mógł się powstrzymać :D a wyrzutnie raczej pojedyńcze odpalanie

właśnie się trochę boję czy astral na finał da radę po grafitti i salsie

Najczęściej wymieniane chyba wyrzutnie na forum fajne duże kosteczki i ze smakiem

Edited by kamils38
  • Like 1

15 godzin temu, Ssak napisał:

właśnie się trochę boję czy astral na finał da radę po grafitti i salsie

Raczej nie. Chyba, że zacznie strzelać tuż przed nimi

Same fajne wyrzutnie. Song wiadomo, Graffiti -fajna strzela seriami. Miałem Tajfun w zeszłym roku, który też strzelał seriami i dał czadu po prostu. Fajnie że dokupiłeś kątówkę, te to są bardzo widowiskowe. Jednym słowem kostki pierwsza klasa. :)

Coś jeszcze dokupujesz?

Edited by Rumcajs
  • Thanks 1

Miodowe konkreciki.Robią wrażenie.Na pewno nie zawiedziesz się na grafitii...Rewelacyjna jest...Efekt w salwach jest bardzo rozłożysty a w niej to szczególnie?

• Thanks 1

• 4 weeks later...

Wrzucam zdjęcie całości doszły dzisiaj rakietki z biedry mistrzowie ognia i zestawik new generation do zabawy przed północą ;)

1963294778_IMG_20191230_1642141.thumb.jpg.27e43b00bfca3b94f059817684bc36d6.jpg

Bordzo konkretne wyrzutnie a co najważniejsze najwyżeszej klasy.Songa dawno nie mialem ale graffiti w tamtym roku zrobila niezłą rozrubę Udanego Sylwestra!☺

Dzięki wielkie za miłe słowa koledzy :D również życzę udanego Sylwestra i dobrej pogody :)