Jump to content

[alekfajerwerki] Skromny stuff 2019/2020

ArbTree

Recommended Posts

Siemanko :)

W tym roku będzie nieco skromniej niż zwykle ale co poradzić ... Oczywiście to nie jest wszystko ? , w planach jeszcze jest kilka rzeczy ...
Na chwilę obecną tak to się prezentuje ;

Krv5Q7E.jpg

Zamawiane na ; PiroArt i Superfajerwerki

Edited by alekfajerwerki
  • Like 2

Mocne petardy sprawdzone i polecane przez wielu ludzi.Wyrzutnie z serii scream bardzo mnie zastanawiają,liczę na jakąś relację po sylwestrze,uwagę przykuwa też wachlarz ?Jak na pierwszą część bardzo mi się podoba.

Dum Bum 5g zdolne do wysadzania innych położonych obok petard Dum Bum 5g, to zawsze będzie tajemnica dlaczego tak się dzieje.

Wyrzutnia Scream i Titanium Salute Scream niepowtarzalny w innych wyrzutniach gwizd. Daj znać po Sylwku, która bardziej opłacalna.

Petardy to aktualna dostępna dla wszystkich górna półka kostki scream podobno fajne ale osobiście jeszcze nie testowane tylko jeszcze trochę efektowej części i można czekać na 12;00

O ile pamiętam Panie Alku to od kilku lat powtarza Pan,że "w tym roku bedzie mniej"?Jednak w rzeczywistości nie widać dużej różnicy a kostki zawsze kozackie.Co do tych zakupów to akurat ciężko powiedziec bo jakoś mało znane wyrzutnie 

@damian7878 w tym roku już na serio będzie mniej ? a co do kostek to staram sie brać to czego jeszcze nie miałem .

Ps. po niedzieli wleci mała aktualizacja

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

... i tą skromną " dostawą " kończę zakupy na ten rok < przez internet oczywiście :) >
Jak coś ciekawego się pojawi w marketach to dojdzie, fotka z całości będzie w grudniu 
A tym czasem łapcie ;) 

5oBUQen.jpg

Kolejna aktualizacja ze sprawdzonymi petardami, do tego konkretne rozpryski na niebie.

Biorąc pod uwagę proporcje huk/efekt, strzelanie w dzień powinno zająć więcej czasu niż finał w nocy. 

Rzymiaki bardzo fajne z petard to jedynie sharki robią robotę ? reszta to wsypać garnka i podpalić xd

Fajne urozmaicenie stuffu widze.Dobre rakiety,rzymskie ognie,troche petard...Dawno jc05 nie widziałem w stuffie?.Kiedyś to było nie do pomyślenia...Coż teraz to słabizna niestety

4 godziny temu, damian7878 napisał:

Fajne urozmaicenie stuffu widze.Dobre rakiety,rzymskie ognie,troche petard...Dawno jc05 nie widziałem w stuffie?.Kiedyś to było nie do pomyślenia...Coż teraz to słabizna niestety

Jc06 od dextrin ;) jak juz