mantis 428 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dnia 11.09.2019 o 15:04, mantis napisał: Naboje hukowe 5,6 mm supermocny huk od bron.pl (dawniej Kolter). Na jednej ze stron jest napisane, że nadają się do rewolwerów Ekol. Sprawdzimy, czy poradzą sobie z racami z czterorurki. Zwykłe naboje Pobjeda 6 mm niestety nie odpalają rac umieszczonych w czterorurce w długim rewolwerze. Jestem po teście. Niestety nawet amunicja hukowa Kolter nie radzi sobie z racami w czterorurce. Dawałem różne race. Pytanie co jest winne? Rewolwer ze zbyt długą lufą, czy sama czterorurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Fotka całości stuffu 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Całość prezentuje się zacnie. Ten czołg robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils38 66 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Elegancko ilościowo fajnie bez przepychu dobre produkty i do tego rudy 102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 150 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 System kupiłeś z myślą tylko o czołgu, czy szykuje się coś wiekszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 1 godzinę temu, Grubbert napisał: System kupiłeś z myślą tylko o czołgu, czy szykuje się coś wiekszego? Dwa systemy są już teraz wbudowane w czołg. Trzecim systemem odpalę coś luzem w Sylwestra, albo w środku dnia, albo na początek finałowego pokazu. Mam na uwadze ostrzeżenia innych forumowiczów o tym, że chińskie systemy nie wytrzymują długo na mrozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 150 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Rozumiem że dwa systemy po 4 kanały będą obsługiwać lufy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 32 minuty temu, Grubbert napisał: Rozumiem że dwa systemy po 4 kanały będą obsługiwać lufy? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 150 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 No cóż,życzę aby "czołg" nie zawiódł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Bardzo ładny stuff wyjątkowy na swój sposób i ciekawy. ! zadziwiasz Mantisie jest zabawa i efekty niczego nie brakuje pozostaje mi tylko życzyć udanego sylwestra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Pierwszy raz widzę czolg w stuffie.Sporo tego jest i sporo fajnych wyrzutni z czego nawet konkrecik jest☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Miało nie być nic, a znowu jest coś. forumfajerwerki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Jest colpo jest impreza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Godzinę temu, mantis napisał: Miało nie być nic, a znowu jest coś. forumfajerwerki.pl No ładnie, ładnie. Jak to daje tak jak te race hukowe z rewolweru w Tarnowie rok temu, że aż mi butami zatrzęsło to ja dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Aż sam się napaliłem na te kolpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils38 66 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Kurcze wszyscy maja po tym colpo coś czuje że zwaliłem sprawę że chociaż jednej nie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi