Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol: K0203
Nazwa: Heavy Thunder
Zdjęcie - http://superpower.pl/catalog_images/153.gif
Film - brak
Cena hurtowa: 2,50 zł
Kupiłem te petardy 30 grudnia w tamtym roku w Lidlu za ok. 5 zł, jest ich 100 szt. (dziwne, bo na stronie pisze że 50) więc i za 5 zł i tym bardziej 2,50 sie opłaca, jest nawet głośna, troche głośniejsza od tradycyjnych korsarzy typu K0204s. Dużo sie nie będe wypowiadał, po prostu polecam :)

Posted
Kupiłem te petardy 30 grudnia w tamtym roku w Lidlu za ok. 5 zł, jest ich 100 szt. (dziwne, bo na stronie pisze że 50)
A ja z tego co tam wyczytałem jest w paczce 100szt, natomiast w kartonie jest 50paczek po 100szt każda. No i oczywiście dołączam się do przedmówcy ... Ładne pojedyncze rypnięcie...

9/10
Posted

Ja je 2 lata temu kupiłem...strasznie dziwne były bo tylko 1/2 petardy wybuchała....druga połówka petardy zostawala O_o

Posted

:roll: przecież w każdych petardach tak jest że zostaje połowa... może w piccolo to aż tak nie widać :P

Guest mateuszinno
Posted

Te petardy to jest coś wspaniałego za tą cenę !!! porostu hit polecam wszystkim i troszeczkę lepsze modele k0202b (2 huki) :cool: :twisted:

Posted

Ta, rzeczywiście ładne te petardy, ale to nic nadzwyczajnego :cool:

Guest rakieta
Posted

A ja dałem za nie 2,99zl w leclerku 100szt :grin: :wink:

• 1 month later...
Posted

Hoho i tak mało moj kolega ponad 5 zł;/

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted
http://www.wgrane.pl/film/d71f49cd106b8d6e6c488bdeac1f9b7f
Filmy tych petard, ta druga jest w kartoflu xD

Pamiętam tą akcję z ziemniakiem :D Ogólnie mogę polecić te petardy, ponieważ widziałem je w akcji na żywo. Zdecydowanie jak za taką cenę, jaką Kamil podał w pierwszym poście, to można śmiało kupować nie jedną paczkę :)
  • 6 months later...
Posted

one są w lidlu /// chce je kupic ale niewiem ile tam jest sztuk . na opakowaniu pisze że 50 ??? a wy muwicie że 100 szt /// to ile wrescie ????

Posted

jest 100szt w opakowaniu jezuu no kupiłem i sam liczyłem :P

Guest Felix1
Posted
A ile kosztuja w lidlu?

5,99 zł
Posted

Cena tej Petardy (opakowania) w lildu to 5,99 . W pudelku 100 sztuk
Filmik -> Heavy Thunder

Posted

Jak dla mnie za tom cenę to się opłaca i 100sztuk

Posted

Ja dałem za nie 3.99 zł w eklerku więc sie bardzo oplacalo.

Posted

Daja wg. mnie niezły HUK! Wydaje mi się nawet że większy od dużej petardy sp. ;)

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Heavy Thunder to głośna i mocna petarda jak na tą cenę.Raz włożyłem Heavy Thundera do małego słoika, bo wyglądał tak niewinnie i rozje**** słoik :mrgreen:

• 2 years later...
Posted

Te K0203 kupuje po 4,5zl za 100 szt.Jest dluzszy niz K0203 od Triplexa i mocniej wali.

• 3 weeks later...
Posted

uqAS7.jpg
Nowa poligrafia petard. Kupiłem je za 4,99 zł w Leclercu. Moim zdaniem petardy jak najbardziej opłacalne :happy:

Posted

Z taką poligrafią już rok temu było je można dostać w Lidlu, więc nie taka nowa.