k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Pierwsza paczka z sklepbigfun.pl za 171,10 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucazFires 11 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dobry wybor ! Jedna z lepszych wyrzutni Triplexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dobry wybor ! Jedna z lepszych wyrzutni Triplexa Miałem na ostatniego sylwestra i zrobiła wrażenie na publice dlatego teraz wziąłem dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jak rozpocząć o porządnie! Są jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Nie ma, za późno się obudziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Nie ma jak zacząć zakupy od tak solidnych konkretów.Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Przyszła druga paczka z fajerwerkionline.pl za 119PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Też się załapałem na Sorbety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dobrze, że ci zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja niestety nie zdążyłem farciarze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 No ja miałem 2 sorbety i samuma w koszyku, wszedłem jeszcze na szybko na rakiety zobaczyć i po chwili przechodzę do realizacji i mi wyskakuje, że samum już niedostepny. I tak jestem zadowolony z zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Miałem w tym roku sorbet i najchętniej wziąłbym go jeszcze raz. Red wave to green bardzo rzadko spotykany efekt w kostkach W moim odczuciu to jedna z najlepszych 37 od triplexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Jeszcze tylko jutro nagroda z pyroshop24 i to koniec na obecną chwilę, następne zakupy dopiero w czarny piątek.Cena 213,50 PLN włącznie z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0rysiu0x 3 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Same ciekawe kostki, PMB49G CERVENEC od Pyro Moravia sam miałem już w koszyku, jednak musiałem z niej zrezygnować ze względu na ograniczony budżet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Sam mam ograniczony budżet ale jakoś się udało Zobaczymy co z tego będzie. Jeszcze będę celował w jakąś setkę 30mm. Achillesa niestety nie dostanę ale jakiegoś compounda typu king albo coś od klaska powinienem dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Doszły dwie nagrody z pyroshop24 za które dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Doszły dwie nagrody z pyroshop24 za które dziękuję serdecznie. Ile dni czekałeś na nagrodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ile dni czekałeś na nagrodę? W sobotę było ogłoszenie wyników, wczoraj została wysłana a dzisiaj dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blancik 3 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Gratuluję wygranej. Ładnie nazbierałeś jak na początek roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Dzięki. Jak tak dalej pójdzie to mi zabraknie miejsca w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ile ważyła twoja paczka z wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.pyroshop24.com 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ile dni czekałeś na nagrodę? Reszta przesyłek z konkursu facebookowego powinna być doręczona jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ile ważyła twoja paczka z wygraną? Na przesyłce pisało równe 20kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Mała zmiana planów Zakupy z pyroshop24.com Koszt 154zł + 14zł przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Kanalia kurczę, ty to się porządzisz. Już w lutym taki arsenał. Czekasz do Sylwka czy robisz jakieś przedsezonowe testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi