Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czy warto kupić wyrzutnie 50 strzałową? Bo mam strach,że nie wypali cała. Mam taki strach ,bo największą wyrzutnie jaką odpalałem miała 25 strzałów. Wolę się spytać niż potem żałować ,że 75 zł pójdzie w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie kupuj bo ci 25 strzałów odpali a resztę będziesz musiał zanurzyć w wodzie i wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czy warto kupić wyrzutnie 50 strzałową? Bo mam strach,że nie wypali cała. Mam taki strach ,bo największą wyrzutnie jaką odpalałem miała 25 strzałów. Wolę się spytać niż potem żałować ,że 75 zł pójdzie w błoto. Kupuj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kupuj śmiało! Po to są by wystrzeliły całe ;D odpaliłem wiele wyrzutni i jeszcze o dziwo żadna "spora" mnie nie zawiodła Jedynie raz zdarzyło się że mały macrocosmos rozerwało ale to nic Kupuj śmiało odpali masz moje słowo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przyznam się,że trochę mnie rozbawiłeś pytaniem crazy monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przyznam się,że trochę mnie rozbawiłeś pytaniem crazy monster Wiem.Śmiesznie brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 x0rysiu0x 3 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kto pyta nie błądzi, wadliwe kostki nie zdarzają się często, dodatkowo część wyrzutni ma lonty zapasowe, więc w razie czego można odpalić drugi lont. Mi osobiście tylko raz zdarzyła się wadliwa kostka, którą rozerwało po 3 strzale i zrobiła mały dym dookoła . Wtedy też zrozumiałem, dlaczego trzeba stać daleko od wyrzutni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crazy monster 100 2
Czy warto kupić wyrzutnie 50 strzałową?
Bo mam strach,że nie wypali cała.
Mam taki strach ,bo największą wyrzutnie jaką odpalałem miała 25 strzałów.
Wolę się spytać niż potem żałować ,że 75 zł pójdzie w błoto.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi