ŁukaszCupiał 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam. Jestem od niedawna na forum ale chciałem podzielić się z Wami info o tym co kupiłem na sylwestrową noc. Zakupy pochodzą z fajerwerkilider, Europyro oraz INS. A oto zdjęcia To narazie wszystko ale myślę że jeszcze cos przybędzie gdy pojawią sie fajerwerki w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Bardzo kompletny zestaw.Super rakiety,fajne wyrzutnie no i do tego moździerz,która już powoli staje się legendą.Miłej zabawy z piro :xmas_smile: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rakiety kupiłem w tym tygodniu. Paczka przyszła wczoraj z fajerwerkilider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 0 Bardzo kompletny zestaw.Super rakiety,fajne wyrzutnie no i do tego moździerz,która już powoli staje się legendą.Miłej zabawy z piro :xmas_smile: . Dzięki:). Te małe rakietki są dla mojego synka:). Ma 3 latka. W zeszłym roku asystował mi i podawał z mamą zapalniczke. W tym roku obiecalem ze będzie miał swoj stuff:). Oczywiście ja będe odpalać ale wie ze to pudelko jest jego i jest mega zadowolony:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentucky 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rakiety konkretne i dadzą świetny pokaz. Shell rakiety z europyro to jakieś pozostałości z dawnych lat czy gdzieś udało Ci się teraz je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wiesz co rakiety z europyro kupiłem dzisiaj w sklepie hurtowni europyro w Krakowie. Wracałem z pracy i postanowiłem wstąpić do nich. Mają jeszcze ich troche na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rakiety konkretne i dadzą świetny pokaz. Shell rakiety z europyro to jakieś pozostałości z dawnych lat czy gdzieś udało Ci się teraz je dostać? Na ich stronie są dostępne ale przy realizacji zamówienia wyskakuje tylko odbiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Widzisz to pewnie dlatego że są długie i w normalnej cenie wysyłki się nie mieszczą. Ja chciałem początkowo zrobić zakupy na tanie fajerwerki ale jakcdodałem rakiety nolimit to wyskoczył tylko odbiór osobisty. A z fajerwerki lider nie było żadnego problemu z wysyłką. Pewnie trzeba by dopłacićdo wysyłki dużego gabarytu a nie chcą się z tym bawić no i łatwo mogą się rakiety uszkodzić w transporcie. A jaką wyrzutnie 50mm polecilibyście na finał? Sprawdzoną z fajnym efektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Widzisz to pewnie dlatego że są długie i w normalnej cenie wysyłki się nie mieszczą. Ja chciałem początkowo zrobić zakupy na tanie fajerwerki ale jakcdodałem rakiety nolimit to wyskoczył tylko odbiór osobisty. A z fajerwerki lider nie było żadnego problemu z wysyłką. Pewnie trzeba by dopłacićdo wysyłki dużego gabarytu a nie chcą się z tym bawić no i łatwo mogą się rakiety uszkodzić w transporcie. A jaką wyrzutnie 50mm polecilibyście na finał? Sprawdzoną z fajnym efektem? Z jakiego sklepu? ne Spiro dobra cena na Fireball XXL 109 zł i blitz 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Masz bardzo fajny stuff.Moja ocena to 9+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Sklep dla mnie bez znaczenia jesli efekt dobry to koszt przesylki nieistotny tak bardzo:). Wazne zeby nie byla kosmicznie droga hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No nie wiem Fireball XXL jest chwalona tutaj i cena 109 zł to okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No nie wiem Fireball XXL jest chwalona tutaj i cena 109 zł to okazja. Kasne pewnie ze sie z tym zgadzam. I jak tylko od zony dostane zielone swiatlo ze moge cos kupic jeszcze to na 95% bedzie to fireball xxl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Kup coś też żonie to nie będzie narzekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dla niej juz mam ale to prezent wiec nie mohe uzyc jako argumentu heheh. Ale damy rade:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Świetny stuff są kostki oraz bardzo dobre rakiety widać że lubisz porządne rakiety i za to już masz odemnie plusa Jedynie co bym jeszcze dodł jako wisienke na torcie jedną porządną kostkę kalibru 30mm ale mimo to stuff prezentuje się świetnie. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 A co z 30 byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 A co z 30 byś polecił? Oj sporo tego jest.. na pewno bym ci radził szukać produktów z Triplexa to z pewnością oczywiście polecam całą gamę nowości 37 strzałówek a najbardziej polecam ci wyrzutnie Sorbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Świetne rakiety, zazdroszczę rakiety z europyro, mi pewnie nie uda się ich dorwać. Kostki też zrobią robotę. Fajnie, że pojawił się dobry wulkan. I tak jak piszą przedmówcy, jakaś kostka 30mm 37sh i stuff kompletny :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0rysiu0x 3 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Fajnie dobrany zestaw, trochę kostek, trochę rakiet kilka konkretnych rzymiaków i moździerze, będzie co oglądać i co najważniejsze będzie dobra zabawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dziekuję za te słowa. To poerwszy rok kiedy wrzucam tu swoj stuff. Stawiam na zabawe bo będzie rodzinny sylwester w domu. 4 pokolenia będą obserwować. A że mieszkam na gorce to widze wszystko w okolicy bardzo dobrze. Jeśli dojdzie mi kamerka to nagram filmik:). Za radami Kolegów wpadnie albo fireball xxl albo sorbet. A może obie wyrzutnie:). Urabiam właśnie leprzą połówke:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Najlepiej by było byś kupił txb400 Samum.Nic nie robi takiego wrażenia jak cracling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 A co powiecie na JW409? Fajne są te salwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszCupiał 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witajcie. Puki co zamówiłem Spectrum. Ale do 31 jeszcze daleko. Napewno coś wpadnie jeszcze:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 No to będzie kostka na finał jak na razie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi