damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam po raz kolejny. W tym roku w moim stuffie będą raczej same konkrety. Zamawiałem na sklepie Bigfun i superfajerwerki.pl Oto co mam -TXB653 Bright Flower Show -PXB3801 ACHTUNG -JW2001 Exlusive Colection -PXB2111 Explosion red -PXB2001 Chemical attak Planuje kupic jeszcze Txb022,Txb023 i Txb064.Do tego ze2-3 25tki 0,8+rakiety i art.różne(rzymiaki,sprobo i fontanny) no i petardy. Zapraszam do ocen,dyskusji,uwag itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Piekny konkretny stuff txb643 wisnia na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Widzę dosyć konkretnie zacząłeś, piękna wyrzutnia na finał zrobi swoje, życze kontynuacji planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mała aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Bardzo ładnie mi się podoba dużo wyrzutni i rakiet też nie zabrakło z fajnym efektem na niebie kiedy petardy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Bardzo ładnie mi się podoba dużo wyrzutni i rakiet też nie zabrakło z fajnym efektem na niebie kiedy petardy ? Mam Fp3,adrenaline i piratki od piromaxa.Mam je w innym miejscu i po raz drugi już zapomniałem o nich Nie planuje już z petard nic dokupować.Moim celem są wyrzutnie jakaś 100tka 1,2 prawdopodobnie Zeppelin oraz txb022,txb023,txb064. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Mam Fp3,adrenaline i piratki od piromaxa.Mam je w innym miejscu i po raz drugi już zapomniałem o nich Nie planuje już z petard nic dokupować.Moim celem są wyrzutnie jakaś 100tka 1,2 prawdopodobnie Zeppelin oraz txb022,txb023,txb064 bądź sześć 19tek 1,2. O Zeppelin super i FUN FUN ponoć super kostka na PiroPolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam! Kolejna dostawa Będzie jeszcze jedna paczka.Dojdzie na pewno txb023.Do tego będą jakieś mniejsze wyrzutnie,rakiety i fontanny.Pozdrawiam wszystkich z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zacne kostki czekam na więcej :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Wspaniałe wyrzutnie! Niebo z pewnością będzie należało do Ciebie. Zróżnicowane efekty i układy strzelania zachwycą całą okolicę To Twój kolejny świetny stuff na przestrzeni lat, trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Wspaniałe wyrzutnie! Niebo z pewnością będzie należało do Ciebie. Zróżnicowane efekty i układy strzelania zachwycą całą okolicę To Twój kolejny świetny stuff na przestrzeni lat, trzymaj tak dalej Dzięki za fajny komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam ponownie! To już chyba niestety ostatnie zakupy w tym roku.Zamawiałem na piroart. Za kilka dni pojawi się fota całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Oto fotka całości.Prawdopodobnie już nic nie dojdzie. Oceniajcie koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Konkretnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barpek 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Fajny wybór kostek. Zeszłoroczne nowości Triplexa zrobią robotę. Do tego sprawdzone kostki, które nigdy nie zawodzą. Będzie co podziwiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Co tu wiele mówić, stuff pierwsza klasa Same fajne kosteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zmiana planów.Poszło kolejne zamówienie. W zamówieniu rakiety i fontanny :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Konkretnie,do tego są małe i duże wyrzutnie czyli wszystko jest. Rakiety obowiązkowo,ja wolę je zawsze od niebezpiecznych moździerzy. Będziesz łączył do pokazu wyrzutnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wielmożnie Damian. Jest coś na dzień, jest coś do pobawienia się, ale wieczór zdominują kostki od Piromaxa i Triplexa. Chwilę pozastanawiałbym się nad kolejnością odpalania, tak by po każdym odpaleniu była coraz to efektowniejsza wyrzutnia dla widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Coś pięknego same wspaniałe kostki bedzie SHOOOOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Piękny stuff rozświetlisz niebo na bank nikt ci raczej nie dorówna. byle do 31 grudnia. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Konkretnie,do tego są małe i duże wyrzutnie czyli wszystko jest. Rakiety obowiązkowo,ja wolę je zawsze od niebezpiecznych moździerzy. Będziesz łączył do pokazu wyrzutnie? Nie,odpalam pojedyńczo Wielmożnie Damian. Jest coś na dzień, jest coś do pobawienia się, ale wieczór zdominują kostki od Piromaxa i Triplexa. Chwilę pozastanawiałbym się nad kolejnością odpalania, tak by po każdym odpaleniu była coraz to efektowniejsza wyrzutnia dla widowni. Tak o to chodzi,chce by każda kostka była jeszcze lepsza od poprzedniej.Właśnie się zastanawiam nad kolejnością.Trudno jest ułożyć,wiadomo,że 150tka idzie na koniec a jak z kolejnością do niej to nie wiem,bo prawie wszystkie kostki mają równą ilość strzałów i są dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Niestety zamówienie złożone 21 grudnia nie doszło i sądząc po statusie nie dojdzie...cały Top 10 W takim razie zmieniam plany i jutro wieczorem jade po Cilovke do Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 jaka cena wszystkiego wyszła ? 10/10 :christmascool: zapraszam do oceny mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zakupione: Wyrzutnia Nosferatu 100shots 0,8(miałą być Cilovka z Lidla,ale jej nie było) Teraz tak...Mam 12 wyrzutni na pokaz.Dwie mniejsze i 10 konkretów.Chciałbym abyście pomogli mi podjąć decyzję,bo nie mogę się zdecydować tymbardziej,że większość wyrzutni ma podobną ilość strzałów.Ja planuje to tak: 1 Explosion red 2 Katmandu jw26 3 Nosferatu 4 Sm35-01d 5 jw2001 6 Pxb3801 7 P-42 8 Fire art 9 txb022 10 txb023 11 txb064 12 txb653 Dobrze to wymyśliłem?Zależy mi każda wyrzutnia była coraz piękniejsza i robiła lepsze wrażenia na widzach Proszę o poświęcenie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi