MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam, Chciałbym zaprezentować swój stuff na tegorocznego Sylwestra. Stawiam w tym roku na zabawę, więc nie mogło zabraknąć petard oraz drobnych rakiet. Zakupów już nie przewiduję, bo budżet już mocno przekroczony. Tutaj zdjęcia: https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlf1/t31.0-8/12377979_934938346594498_3469345425833617409_o.jpg https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/1053213_934938566594476_4290047981500295219_o.jpg Film z unboxingu wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bardzo bogaty i zróżnicowany stuff. Widzę że stawiasz na zabawę, ale konkretów w postaci efektownych rakiet nie zabrakło. Robisz pokaz czy odpalasz pojedynczo? Na Twoim miejscu dokupilbym jeszcze na bazarku kilka szalonych pszczółek - w tamtym roku miałem 4 sztuki i zrobiły wspaniałe show, idealnie nadają się na finał pokazu Pozdrawiam i udanego sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No i to jest coś, Zabawy masz na cały dzień a rakiety odpalisz o północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziękuję. Zastanawiałem się nad pokazem i chyba go zrobię. Myślę nad muzyką, bo będę chciał to wszystko zsynchronizować. Co do pszczółek to może w przyszłym roku, bo już budżet lekko przekroczyłem. Również udanego i bezpiecznego sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Noo chyba jeden z konkretniejszych stuffów na forum, solidne rakiety których efekt zadziwi ludzi nawet najbardziej wymagających. Cieszy też fakt że nie zapomniałeś o mocnych petardach, tj. piccolo corsair - nie zapomnij o zatyczkach do uszu bo może być ciężko. A te shising crackers to mają efekt ryku lwa jak na obrazku ? Jeśli tak to zapowiada sie naprawdę ciekawie. Do pokazu zamiast lontu możesz użyć włóczki ze swetra od babci pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Petardy będą akcentowały finał. Shishingów jeszcze nie odpalałem, wiec nie wiem jaki mają efekt. A pokaz będzie odpalany nie z lontu tylko z RF32B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bardzo różnorodny stuff, którego zakup wiele kosztował,ale opłacało się... Piccolo naprawdę ogłuszy sąsiadów swym bassowym hukiem, a żuki zatrzęsą mrowiskiem.. Nie można też zapomniec o rakietach, których efekty złotych koron rozświetlą okolicę... Co z tego,że przekroczyłes budzet, liczę jednak, że zaciągniesz w banku grubą pożyczkę,a otrzymane pieniądze zainwestujesz w wirujące bączki, ktore swym pięknym efektem zauroczą widowisko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Na prawdę bardzo interesujący zestawik sobie złożyłeś :xmas_happy: Tylko uważaj z tymi petardami Piccolo, są na prawdę bardzo mocne ! Nie rzucaj w ludzi ani zwierzęta, oddal się na co najmniej 500 m ! Rakiety miazga ! :xmas_w00t: Ciężko dostać te bazooki w tym roku, zazdroszczę ci ich ! Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziękuję za dobrą ocenę Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie no rozwaliłeś cały system na tym forum .Takiego stuffu nikt nie ma.Efekt na pewno doprowadzi do szaleństwa publiczność,bo robiąc taki pokaz i do tego z muzą to publiki nie może zabraknąć. Ile kafli wydałeś ? :facepalm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Około 1,46 PLN + udało mi się namówić sprzedawce na dodanie gratisu w postaci 1szt petardy ŻUK + wysyłkę za free z czego jestem niezmiernie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bardzo ładne zdjęcia, a teraz opowiedz nam jaki jest Twój stuff naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Sklep na pewno będzie starał się zatrzymać takiego klienta :xmas_w00t:.Zyski ma z ciebie potężne dlatego dał ci ten okazały gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheff 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 stuff rewelacja pewnie jedyny taki na forum a czy to spektakularne widowisko będzie można obejrzeć w telewizji może sylwester z polsatem a może będziesz wejściówki sprzedawał na pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Hahaha brawo :xmas_w00t: normalnie będzię bomba o 00.00 :christmascool: nogi mi się ugieły :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 @sheff - niestety nie będzie transmisji z tego wydarzenia. Pokaz będzie strzelany tylko dla VIPów Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśQQ92 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Gdyby ktoś inny to wrzucił to byście zbesztali od razu, ale że to moderator to smarujecie dupe masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi