endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Synek jestem dumny z ciebie, konkretna paka!!! będzie rozpierdooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Taki stuff chciałbym mieć Co to dużo mówić, masz wszystko co trzeba żeby zatrząsnąć osiedlem Ładny pokaz ma z tego wyjść bo materiały masz odpowiednie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Fota całości , z góry przepraszam za jakość , ale mam ciulowe tło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Łee tam takie cos .. wes dokup chociaż cos porządnego ... :xmas_laugh: :xmas_laugh:A tan na serio to genialny stuff swietne kostki zabawy troche mało ale co kto lubi :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Miazga ! :xmas_w00t: Będziesz nagrywał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Miazga ! :xmas_w00t: Będziesz nagrywał ? Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie przesadzaj jakość naprawdę dobra i pięknie to wygląda na niebieskim tle . Co do stuffu to naprawdę okazały i kapitalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bardzo podoba mi się ten zestaw. Esencja zestawu piromaniaka. Zabawki różnego rodzaju na każda porę i o różnym efekcie + pirotechniczne show po zmroku. Duże kostki i intrygujące produkty. Chwale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jak spisała się txb693? Udało Ci się ją nagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 O to filmik pokazu Jak spisała się txb693? Udało Ci się ją nagrać? Kostka dosyć ciekawa , aczkolwiek nic specjalnego . Albo mi sie juz wydaje , bo mam za duże wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pokaz na prawdę wysokim poziomie. Potwierdzasz moje zdanie, że nie ilość piro lecz dobranie i odpalenie w odpowiednim czasie czyni pokaz udanym. Świetny, dynamiczny z mocnym przytupem na finał, można my jeszcze bardziej słodzić, ale sam chyba wiesz, że wyszło wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pięknie Ci to wyszło :xmas_w00t: :christmascool: Mógłbyś powiedzieć jaka kostka zaczęła strzelać 3:38 i strzelała do 4:13 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dzięki za miłe słowa!! Pięknie Ci to wyszło :xmas_w00t: :christmascool: Mógłbyś powiedzieć jaka kostka zaczęła strzelać 3:38 i strzelała do 4:13 ? XB4012 i XB4003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Bardzo ładny pokaz wykonałeś Wszystko zgrane, brak luk, tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi