przecinak1986 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 w tym roku podchodze do strzelania na duzym lajcie :)/>/>/>/> http://zapodaj.net/b14980490d83a.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie no dla mnie to nie lajt. Uważam że to naprawdę konkretny stuff. Tak patrze i chyba szykuje się jakiś pokazik. Będą jeszcze jakieś zakupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bardzo fajny stuff mi się podoba :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 No konkretny stuff :xmas_laugh: Widze ze juz niektóre wyrzutnie uszykowane na pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Świetne Kostki :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Z kostek będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wyśmienity stuff.Wiele genialnych kostek takich jak Song,Tunis czy te kątówki.Cypra miałem i moge go polecić każdemu,bo ma piękne i ogromne rozpryski.Widze świetne kostki o 19 strzałach,są naprawdę o wysokiej jakości.Kilka wyrzutni mniejszych bardzo dobrych.Naprawdę świetne zakupy.Ile dałeś za wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Fantastyczny stuff! Masz kapitalne wyrzutnie kątowe, zachwycającego wszystkich Songa. Masz kilka wyrzutni o efekcie palm/wierzb na tle kolorowych gwiazdek - widzę, że nie tylko ja uwielbiam ten efekt :xmas_wink: . Nie brakuje też bardzo ładnych, małych kostek na rozgrzewkę. Jest bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bardzo konkrety i efektowny stuff. Widać że szykuje się pokazik, nie zapomnij nagrać i nam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przecinak1986 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 kostki z zapałami były przeznaczone na impreze prywatną ale nie wyszło wiec zostają na nowy rok bo w sylwka nie bede strzelał, filmik bedzie, a co do kosztów to musiał bym sprawdzic zamówienia bo szło chyba z 3 sklepów czy cos dokupie chyba nie bo szykuje budżet na zakupy w styczniu dzieki za komenty i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 KUrde kozak stuff.Widać ,że efekt bardzo sobie cenisz :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 ile dałeś za wszystko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ładne mi co nieco Piękny stuff, idealny pod pokaz. Bardzo dobrze, że łodzianie się zbroją, tak trzymać! Jeśli można wiedzieć to gdzie będziesz strzelać swój pokaz w nowy rok? Zapraszam również do odwiedzenia mojego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przecinak1986 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 wiesz co abuk chyba na boisku szkolnym na dabrowie ale jeszcze zobaczymy :)/> podobno sie minelismy jak odbieralismy w zeszłym roku systemy od Cooliego :)/> szkoda bo była okazja sie poznac. Zanim Cie dogonie z moim stuffem to minie pare ładnych lat :P/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jakościowo już mnie dogoniłeś w sumie możnaby się zgadać bliżej sylwka z tym pokazem, chętnie bym zobaczył Twoje widowisko, no i mam dobry dojazd na dąbrowę tylko nie wiem, czy na 100% będę w Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przecinak1986 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 w sumie ja tez nic jeszcze nie wiem gdzie sylwek itd wiec sie wszystko pózniej okaże, a Ty skąd dokładniej, tez bym chetnie odwiedził Twoje strzelanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja z rokicia jestem, jeśli zostanę w Łodzi to oczywiście zapraszam na mój pokazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przecinak1986 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 spoko bede pamietał, jesli bede w dobrej kondycji to napewno odwiedze, a strzelasz w sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo treściwy i konkretny stuff, Nie masz nic do zabawy,ale za to zaszokujesz wszystkich świetnymi efektami. Można wiedzieć jaka jest wartość tych 20 wyrzutni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przecinak1986 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Bardzo treściwy i konkretny stuff, Nie masz nic do zabawy,ale za to zaszokujesz wszystkich świetnymi efektami. Można wiedzieć jaka jest wartość tych 20 wyrzutni? za te 21 kostek zapłaciłem cos w okolicach 650 pln :)/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Miałeś jakieś rabaty? Ja chciałbym,aby tak wyglądał mój stuff za rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi