andrju235 0 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Co lubicie jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinQuXs 0 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja gdy nikt nie patrzy lubie wyjadać gips z zatyczek z petard . A tak na poważnie to lubie jeść wszystko co mi smakuje , jestem typowym smakoszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Koleś ma restauracje http://www.best-seller.waw.pl/ i chce sie czegoś dowiedzieć a wy sobie jaja robicie, macie odnośnik pod jego postami. Osobiście schabowy, filety z kurczaka, frytki, ziemniaki gniecione lub w całości z koperkiem, dużo dużo przeróżnych surówek, jakaś dobra ryba najlepiej filet, placki ziemniaczane i po węgiersku, jakieś dobre klopsy,zupy : ogórkowa, rosół, pomidorówka, latem owocowa, do popicia kompot domowy/sok/cola ew. dla starszych piwo Jestę smakoszę JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert 0 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak jak wyżej + pizza i pierogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ja lubie jeść pierogi, krokiety, bigos, barszcz itd. A z deserów to ciasto drożdzowe i takie tam inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 schabowe, pizza, kebab, zupa ogórkowa, pomidorowa, jakis sok owocowy, cola, pierogi z różnymi owocami, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi ruskie, frytki, zapiekanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ja osobiście jestem miłośnikiem kuchni włoskiej Uwielbiam wszelkie spaghetti, pizze, przepadam także za rybami i owocami morza - mmm Lubię również kuchnię orientalną i fast foody Z naszej polskiej kuchni najbardziej lubię schabowego, bigos, krokiety, barszcz i żurek (moja ulubiona zupa). Moje ulubione napoje to Maltis i Pepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeklks22 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja lubię ostre jedzenie kuchnia meksykańska i włoska polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja lubię to co kolega wyżej oraz schabowego,krokiety,pierogi z kapustą i grzybami lub z owocami i surówki wszelkiego rodzaju, a do picia sok owocowy i cola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekkkks 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ja lubię wcinać fast foody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja uwielbiam królika w śmietanie robionego przez mojego tate i pizze domową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minionek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 ja kocham gotować więc jem bardzo różnie ale sery w każdej postaci, zupy-kremy no i mięsko w ziołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja lubię jeść wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 oby masa wszedła <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 oby masa wszedła <3 Ty do mnie to napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jem to co lubię ;3 Lubię normalne polskie dania, ale uwielbiam kurczaka z ryżem i sosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ty do mnie to napisałeś? A czy widzisz żeby było do Ciebie ? :* tak do Cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertbur 0 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ja lubię jeść to, co najciekawsze w kuchni polskiej, hiszpańskiej lub japońskiej. Bigos, paella itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Uwielbiam gołąbki,kurczaka,kotlety z kapusty.Oczywiście lubie też słodycze i chipsy.Nie jestem jednak gruby,warze tyle ile trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 krewetki po tajsku ewentualnie w prostym sosie sojowym, kurczak w pięciu smakach, kaczka po pekińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi