PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Symbol - P7201Nazwa - AronZdjęcie - http://www.sklepbigfun.pl/774/w-cenie-do-15-zl/aron.htmlIlość strzałów - 9Kaliber - 0,8"Układ efekty - |Film -http://www.youtube.com/watch?v=jkRhnUdS-NI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Kolejna ciekawa propozycja od Komety. Co prawda wyrzutnia ma tylko 9 strzałów i kaliber 20 mm a i tak upchnęli tutaj dwa efekty co jest na pewno plusem. Mała, tania i efektowna, nic tylko brać.Film: http://www.youtube.com/watch?v=zOOqRILRlIQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Szczęka opada! Każdy kto myślał, że jest mała i gówno warta jest w błędzie. Ona jest genialna, piękne duże efekty tylko szkoda, że tak mało strzałów.. Ale polecam ją w 100% ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wyrzutnia bardzo mnie zaskoczyła dałem za nią 5,50 i naprawdę jest dobra,lecz szkoda,że tak mało strzałów polecam każdemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 TA wyrzutnia jest świetna! Ogromne rozpryski na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Znakomita kostka miałem ją rok temu mam i w tym roku jak za 9zł ma znakomite efekty długo utrzymujące się na niebie lepszych kostek w tej cenie niema 10/10!!. Polecam ! endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Znakomita wyrzutnia.Efekty ma kolorowe i bardzo szerokie a na dodatek ma głośny huk.Kupiłem ją w promocji w tamtym roku za około 6 zł.Szczerze ją polecam 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wybuchowiec1 0 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Znakomita wyrzutnia.Efekty ma kolorowe i bardzo szerokie a na dodatek ma głośny huk.Kupiłem ją w promocji w tamtym roku za około 6 zł.Szczerze ją polecam 10/10 Hmmm... zwykły klepak jak na moje oko. Zastanawia mnie również jak bateria o kalibrze 20 mm może mieć "głośny huk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja po prostu opisuje swoje wrażenia i odczucia,faktycznie może trochę wygląda jak bym to wyolbrzymiał,ale tak naprawdę ekscytuje się każdą wyrzutnią,nawet tą za 10zł.Widać,że najlepiej jest nic nie pisać tak jak robią to niektórzy tylko wejść na forum jak po ogień i wyjść,bo nie ma co pisać.Zawsze coś komuś nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pierwsze primo, po co odkopujesz tematy ze Stycznia tego roku ? Po drugie ten dział jest do tego aby wyrazić swoją opinię i jeżeli coś Ci się nie podoba możesz usunąć konto i tu nie wchodzić. Co do wyrzutni Jakość - Cena Bardzo dobra i fajna wyrzutnia którą można polecić w 100% ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zmienili nazwę wyrzutni na Fiji (przydałaby się zmiana nazwy wątku). Za nic bym się nie spodziewał że taka mała, niepozorna kostka będzie miała tak piękne i duże efekty, w tym mój ulubiony (złota palma na tle niebieskich gwiazdek). Również migające fioletowe gwiazdki zaskoczyły mnie bardzo miło. W tak niskiej cenie nie spodziewałem się tak ładnej baterii. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi