ambitnypirosympatyk 2 Posted January 13, 2012 Hurtowni Jorge w tym mieście nie ma. W necie pełno ofert z tymi właśnie petardami, niestety koszta przesyłki b. często przewyższają wartość towaru (zwłaszcza jeżeli bierzemy nie "hurtem", a symbolicznym detalem - 1 - 2 opakowania). Sa może jakieś kioski z tymi FP3 - trójkami, najlepiej gdyby ich cena oscylowała w granicach 15 zł, najlepiej żeby właśnie tyle wynosiła. Czy ktoś okaże się pomocny i coś poradzi w tek kwestii? Quote
Arturo :) 14 Posted January 13, 2012 Jak chcesz to mogę Ci odsprzedać paczkę FP3/NEW za 15zł, bo FireMeXu chciał kupować, ale z nim nie idzie się dogadać, bo sam nie wie co chce. Quote
dlugi24 0 Posted November 3, 2012 Jeśli jesteś zainteresowany FP3 mogę Ci załatwic w Lublinie po 16 zł opakowanie Jak również wiele innych pozycji z asortymentu Jorge Mój tel 796-824-851 Quote
chester 0 Posted November 8, 2012 Witam!!!Jestem w posiadaniu towaru firmy Jorge w Lublinie.Posiadam również petardy FP3 po 15zł/opakowanie, w momencie zakupu większej ilości danego towaru możliwość negocjowania ceny.Wszelkie pytania proszę kierować na adres e-mail: gerard.jaglewicz@wp.pl Quote
Dawid Żeleźniak 0 Posted November 4, 2021 Z tymi fp3 za 15 ziko to nadal aktualne? Chciałbym kupić za 5 stówek fp3 po 15zł albo mniej jak się da Quote
wapster 0 Posted November 4, 2021 @Dawid Żeleźniak proszę sprawdzać daty wystawienia tematów. Ten temat ma prawie 9 lat. Na chwilę obecną jak by ktoś miał za 15 to już by nie miał. Quote
Recommended Posts