Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol - P0005
Nazwa - Merkury - trzaskające kulki
Opakowanie - 3 szt.
Cena - ?
Zdjęcie - http://img193.imageshack.us/img193/3043/fajerwerkikonkurs2.jpg (w prawym górnym rogu - zdjęcie użytkownika Crispers5)
Film - brak

Uwagi:
Dostałem ten produkt w ramach nagrody konkursowej i muszę przyznać, że tak dobrych kulek z craclingiem jeszcze nie miałem. Efekt jest bardzo intensywny i głośny. Czas trwania ok 3-4s, średnica ok. 5cm. Zdecydowanie polecam

fps

• 1 year later...
Posted

Miałem, bardzo ciekawe. Udało mi się kupić za bajeczną cene 1zł/szt na bazarze. Efekt trwa około 5-7 sekund, jednak nie wystrzeliwuje się w powietrze tylko strzela na ziemi. Dobre na rozpoczęcie pokazu ;)

JacuQM

• 3 months later...
Posted

Wyjątkowo ciekawy produkt. Efekt jak w tradycyjnej, zwykłej kulce cracklingowej, ale wielokrotnie zwielokrotniony. "Chmura" cracklingu osiąga kilka metrów, wygląda jak ściana, jest gęsta, dźwięk trzeszczenia jest intensywny. genialna rzecz i do zabawy, i do użycia w trakcie pokazu. Naprawdę robi wrażenie.

Może nie jest to zbyt wyrafinowany produkt (taki efekt można by uzyskać łącząc zawartość kulki kulek cranklingowych w jedną większą) ale jednak opłacalny. Znajdzie się w moim stuffie.

Polecam!

• 1 year later...
Posted

Bardzo dobry produkt! Pierdoły przestały mnie jarać ale te kulki są naprawdę świetne. Chmura głośnego cracklingu utrzymuje się na ziemi przez jakieś 5 sekund. Muszę się w nie zaopatrzyć na kolejnego sylwestra. Polecam!

• 11 months later...
Posted

Odpaliłem w Sylwestra 2015 i co dużo pisać. Musiałem gasić po tym pożar trawy. Absolutnie polecam. Odkrycie roku jak dla mnie.

Kulka Merkury jest 2,5x mocniejsza od jorgowskich Bzyyków, ale też droższa (Bzyyk w przeliczeniu na sztukę = 2,20 PLN, Merkury 3,33 PLN). W przeliczeniu cena/jakość Merkury wygrywa.