fpshooter 12 Posted December 30, 2011 Symbol - P0005Nazwa - Merkury - trzaskające kulkiOpakowanie - 3 szt.Cena - ?Zdjęcie - http://img193.imageshack.us/img193/3043/fajerwerkikonkurs2.jpg (w prawym górnym rogu - zdjęcie użytkownika Crispers5)Film - brakUwagi:Dostałem ten produkt w ramach nagrody konkursowej i muszę przyznać, że tak dobrych kulek z craclingiem jeszcze nie miałem. Efekt jest bardzo intensywny i głośny. Czas trwania ok 3-4s, średnica ok. 5cm. Zdecydowanie polecamfps Quote
JacuQM 122 Posted July 31, 2013 Miałem, bardzo ciekawe. Udało mi się kupić za bajeczną cene 1zł/szt na bazarze. Efekt trwa około 5-7 sekund, jednak nie wystrzeliwuje się w powietrze tylko strzela na ziemi. Dobre na rozpoczęcie pokazu JacuQM Quote
JMJ Pirfotechnics 7 Posted November 8, 2013 Wyjątkowo ciekawy produkt. Efekt jak w tradycyjnej, zwykłej kulce cracklingowej, ale wielokrotnie zwielokrotniony. "Chmura" cracklingu osiąga kilka metrów, wygląda jak ściana, jest gęsta, dźwięk trzeszczenia jest intensywny. genialna rzecz i do zabawy, i do użycia w trakcie pokazu. Naprawdę robi wrażenie. Może nie jest to zbyt wyrafinowany produkt (taki efekt można by uzyskać łącząc zawartość kulki kulek cranklingowych w jedną większą) ale jednak opłacalny. Znajdzie się w moim stuffie. Polecam! Quote
abuk 30 Posted January 1, 2015 Bardzo dobry produkt! Pierdoły przestały mnie jarać ale te kulki są naprawdę świetne. Chmura głośnego cracklingu utrzymuje się na ziemi przez jakieś 5 sekund. Muszę się w nie zaopatrzyć na kolejnego sylwestra. Polecam! Quote
mantis 506 Posted December 31, 2015 Odpaliłem w Sylwestra 2015 i co dużo pisać. Musiałem gasić po tym pożar trawy. Absolutnie polecam. Odkrycie roku jak dla mnie. Kulka Merkury jest 2,5x mocniejsza od jorgowskich Bzyyków, ale też droższa (Bzyyk w przeliczeniu na sztukę = 2,20 PLN, Merkury 3,33 PLN). W przeliczeniu cena/jakość Merkury wygrywa. Quote
Recommended Posts