CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak u nas na osiedlu słychać... chyba jak odpalę coś z kumplami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 U mnie na razie cisza. Przeważnie ok. 15 grudnia zaczynają przeważnie coś już strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePiroMan 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 nie słychać : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 U mnie pół godziny temu sąsiad odpalił Ballet'a Triplex'owskiego i troche petardami strzelał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Tydzień czy dwa tygodnie temu ktoś odpalił wyrzutnie 19Sh podejrzewam że New Generation 12 ew 8w tygodniu jakieś hukiWczoraj dwie rakietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 U mnie cicho, ale FP3 w szafie leży może pójdzie niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Tensor_ 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Tak ja strzelałem i przepieprzyłem już wszystkie petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cisza,cisza ale wczoraj ktoś na sopocie bawił się moździerzem i chyba rakietkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 U mnie jak na razie tylko ja strzelam i to dosyć głośno.endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszero 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 W zeszły piątek ktoś strzelił jakąś wyrzutnią i achtungiem, a tak to nic poza tym - cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj (aż się zdziwiłem) w popołudnie dzieciaki nawali korsarzami ,a wieczorem 3 razy widziałem wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFun 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dzisiaj ktoś wystrzelił jakieś 200 m odemnie wyrzutnie Thunder King. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Oprócz mnie to ktoś wieczorami strzela petardami typu ex1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja dzisiaj rakietkę, a oprócz mnie to cały czas słychać petardy, sąsiad odpalił fontannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Coś tam już pomału słychać. Petardy po kilka dziennie no i rakietę też się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 No u mnie się już zaczyna powoli głównie ja strzelam ale też słyszałem dzisiaj pare FP3N (cos takiego głośniejszego) więc czuć klimacik powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 W sumie wczoraj ktoś strzelał z moich sąsiadów ale to chyba z picollo tak to nic nie słyszę, oprócz siebie xD. Ale powinno się to po wigilii zmienić (oby) !!.endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ano, ktoś wczoraj odpalił P4055 (Mont Everesta) i JW90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRo 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 No a u mnie w Łodzi tylko ja sieję zamęt jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?odzianin 2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mero jakie osiedle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ano, co kilka dni widać/słychać jakieś kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaciek 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziś z kumplami troszke FP3 i FP3small strzelalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 U mnie często słuchać jakieś petardy, widzę często jakieś motylki i art różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 W Bydgoszczy ktoś strzelał sobie jakimiś rakietkami i korsarzami wczoraj wieczorem:) Czuć klimat bliskiego sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasped 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 wczoraj gdzieś na dzielnicy ktoś walnoł chyba achtunga albo cos podobnego i nie wytrzymałem 3 sztuki FP3 i na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi