Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 W Kielcach słychać i to ostro bo z kolegą PiroManiaHD strzelamy, niedługo filmiki :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirovskyyy 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 W Kielcach słychać i to ostro bo z kolegą PiroManiaHD strzelamy, niedługo filmiki :xmas_happy:/> Wrzucaj te filmiki bo nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wrzucaj te filmiki bo nudy Telefon na gwarancji. :xmas_sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja dbam z kolegami żeby cicho nie było. Czasami coś po szkole ale najczęściej indiwidualnie z najlepszymi kolegami. A tak to raczej nic zbytnio nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 U mnie cicho jest Jak zamówię paczkę to zadbam o to żeby po lekcjach było słychać strzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WofT 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przed chwilą ktoś odpalił kostke ok. 8 strzałów i szelke z moździerza (chyba 2"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheff 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 u mnie też cisza i spokój nic sie nie dzieje pewnie na początku grudnia sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 U mnie słchać czasem huki z oddali i ja czasem coś pykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Głucho wszedzie, cicho wszędzie. Ale co się dziwić, tyle jeszcze czasu do sylwka, od wakacji tylko tak z 4 razy slyszałem jakieś chuki. Była też jakaś seria strzałów jak wyrzutnia ale efektu się nie dopatrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Rakieta dzisiaj poleciała jak z kauflanda wracałem :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 W gdańsku słychać nie ma co :)Jutro 11.11 więc w stolicy bedzie głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 U mnie słychać o tej porze jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Z roku na rok coraz mniej, chyba, że ja nie zwracam na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A u mnie nic nie słychac cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oczywiście, że słychać, ale tylko jak ja strzelam, tak to cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ostatnio słyszałem jak rakieta idzie w górę i jej huk , ale efektu nie zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinQuXs 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Strzały u mnie można usłyszeć cały rok, lecz ostatnio już jest ich więcej - strzelanie bardziej na dziki niż przed sylwestrem. Dzisiaj strzały można usłyszeć co chwilę bo jest odpust w mojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrm 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Przed momentem ktoś odpalił rakietę z cracklingiem a po niej petardę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A u mnie nic.Może dlatego że mieszkam w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jak narazie w mojej okolicy cicho jak makiem zasiał, ale ja dziś nadrobiłem i strzeliłem kolka shising crackers + pszczółke z hesttii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 W końcu coś ruszyło kilka strzałów w okolicy dzisiaj słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik781 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja byłem dzisiaj troszke pochałasować, i poswiecić rzymiakami, a poza mną to nic nie słychać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Póki co tylko ja chyba .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bancobet 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 W niemczech tu gdzie jestem jak do tej pory to cisza, tylko ja cos strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi