pawlas444 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 kto z was ma już jakieś petardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 kto z was ma już jakieś petardy? :biggrin:/> Pewnie z 90% forum xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheWertalek 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Spoko panowie już w piątek będzie głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 U mnie już się rozkręcają 30 min temu 3 rakiety poleciały oraz wyrzutnia efekt:Sam trzask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Bydgoszcz - Praktycznie co minute słysze jakiś huk także dają rade Ja narazie skromnie Ex1 Ex2 Sapery tego typu na FP3 Przyjdzie czas :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLi 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Kraków a dokładniej Nowa Huta, wczoraj głośno sporo hukowych typu fp3, achtung. Dzisiaj spokojniej, może dlatego, że wiatr straszny. Ja ostatnio skromnie: 25x EX1 25x EX2 2x Big Jumbo 1x wyrzutnia Aron 2x Rakiety z zestawy NG z bigfun i niezliczona ilość pikolaków Pozdrawiam Buli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Bydgoszcz, Bartodzieje , Wilczak daje radę. Co raz częściej słychać huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Bang! 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Już się powoli zaczyna. :xmas_biggrin: O 19:00 ktoś za jeziorkiem odpalił wyrzutnie 19 - strzałową. Prawie wszystko przez okno widziałem (piękna kostka), sądzę że kaliber też nie mały, ok. 29mm!!! no i oczywiście coraz częściej słychać huk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moro89 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja również jak kolega 2 posty wcześniej z Nowej Huty.Co jakiś czas słychać petardy a ogólnie to cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawi 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja mieszkam w małej miejscowości liczącej 5 tys mieszkańców. Nie ma czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxis 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 W mojej 40-tysiecznej miejscowosci ludzie na prawde potrafia sie bawic. Strzaly, blyski, wybuchy wszystko to zaczelo sie od 6 grudnia i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Wczoraj kolo godziny 21 czulem sie jak bylby juz 31.12 piekne fajerwerki na niebie. Najlepsze jest to, ze nikt nie ma oto pretensji i wszyscy probuja jakos przyozdobic niebo wczoraj zeby nie byc gorszym odpalilem dwie jw90. co do policji i strzelaniem przed sylwestrem, przymykaja na to oko, wszyscy dobrze sie bawia i co najwazniejsze robia to z glowa. Ojj sylwester 2014 zapowiada sie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian21 4 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Luxis to tak jak u mnie prawie codziennie jakby był sylwester policja nic nie ma do tego wystarczy umiar i rozum. Odrazu pojawia się banan na twarzy jak się zobaczy piękny rozbłysk na niebie :xmas_laugh:/> :xmas_laugh:/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekab 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Czy ja wiem, policja nie zareaguje, jak sie nie poskarzą sąsiedzi. U mnie od poniedziałku się zaczeło i każdego wieczoru słychać wiele huków Szkoda że nie widziałem na niebie żadnej rakiety, ale w przyszle dni na pewno zobacze ich mnóstwo. Jedno jest pewne, czuć już Sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 W mojej 40-tysiecznej miejscowosci ludzie na prawde potrafia sie bawic. Strzaly, blyski, wybuchy wszystko to zaczelo sie od 6 grudnia i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Wczoraj kolo godziny 21 czulem sie jak bylby juz 31.12 piekne fajerwerki na niebie. Najlepsze jest to, ze nikt nie ma oto pretensji i wszyscy probuja jakos przyozdobic niebo ;)/> wczoraj zeby nie byc gorszym odpalilem dwie jw90. :)/> co do policji i strzelaniem przed sylwestrem, przymykaja na to oko, wszyscy dobrze sie bawia i co najwazniejsze robia to z glowa. Ojj sylwester 2014 zapowiada sie super. Gdzie ty mieszkasz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Petardy hukowe tego do dzisiaj było najwiecej . Od jutra się zacznie wojna sylwestrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_274 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 u mnie juz wczoraj wyrzutnie strzelały w ogóle w tym roku jakoś więcej ludzi strzela i jest na co patrzeć już przed sylwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 U mnie coraz lepiej w oddali wyrzutnie i pojedyńcze wybuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel123 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ostatnio widziałem bardzo ładną wyrzutnie chyba 1" a tak to cisza :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 W Poznaniu jak w ubiegłym roku strzelają co jakiś czas. W Wigilie miałem przyjemność oglądać z okna ładny pokaz amatorski jednego z pracowników poznańskiej hurtowni. Zobaczymy jak to będzie w dniach kolejnych, kiedy młodzieńcy zaczną nabywać marketowe produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxis 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Gdzie ty mieszkasz xD Września woj. Wielkopolskie Dzisiaj na prawde bogato na niebie, zaraz po zmroku co 20-30 min slychac wyrzutnie i petardy. Ciezko mi w to uwiezyc, bo jeszcze 2 lata temu bylo biednie. Oo i znow wyrzutnia piekna muzyka dla uszu, az chce sie cos odpalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jest 27 Grudnia a w Bielsku nic nie słyćhać oprucz mnie miejmy nadzieje że się to zmieni z dniem jutrzejszym endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nareszcie! Słychać petardy, a czasem można zobaczyć jakąś wyrzutnie albo rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 odpalilem dzis kilka petar trzaskajacych kulek motylki zabki rakietke mala, czasem ludzie odpala jak s wyrztnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFun 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja pierdziu! Możecie mi pozazdrościć, bo od jakichś 30 min sąsiad strzela rakiety, wyrzutnie, dosłownie 20m od mojego domu. Poszła już jedna 36sh i jedna 19sh przed chwilą i jeszcze jedna stoi na ulicy chyba 16sh albo 25sh :D/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirtomaniak1 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Umnie wszyscy Bawią sie dobrze nikt sie nie skarży Sam dzis odpalilem txb221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi