czesio 0 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Symbol TXP841Nazwa PETARDA GROM 4Firma TriplexFoto http://fajerwerkimarket.pl/product/image/1149/1_3dae95aa1169.jpgCena 3,20zł na FM (za 10 szt)Czy ktoś miał te petardy ? Zamierzam je kupić piszcie czy się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Szału nie ma. Mocą porównywalne do Żuków z Komety, albo Szalonego Pirata z Komety. Chociaż za tą cenę można brać. Rzecz jasna nie ma flary przed wystrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadovar 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 te petardy są bardzo głośne. kolega miał achtunga to powiem ze grom 4 pomimo ze niewielki to jednak niewiele ustepuje. dobra jakosc prochu i sztywna plastikowa obudowa robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 te petardy są bardzo głośne. kolega miał achtunga to powiem ze grom 4 pomimo ze niewielki to jednak niewiele ustepuje. dobra jakosc prochu i sztywna plastikowa obudowa robią swoje Plastikowa obudowa? Bez przesady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dość opłacalne petardy huk troszkę słabszy od JC05 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Testowałem i jest wg mnie jak piratka z Hestii, może odrobinę głośniejsza. Solidnie wykonana, ma też plastikowe zatyczki. Kosztuje około 3zł za 10 sztuk. Ogólnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Solidna petarda, ma dodatkowe zatyczki plastikowe, mają głośny huk opłaca się kupić. Ale Piratki z hesti są odrobinkę głośniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vocatont 4 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dość słabe petardy, za dużo hałasu nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Te petardy są w sam raz do zabawy,bo nie są zbyt głośne.Ale jak za 10 sztuk petard grom 4 płacimy 3zł to nawet się opłaca kupić.Moja ocena to 5+/10. Ja polecam te petardy osobom ,którzy nie chcą mieć przypału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addreklem 0 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 niestety nie warte swojej ceny, malo huku robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi