Petr 0 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bardzo dobre małe wulkany !! Efekt może krótki (20s) lecz wysoki i "gęsty" jak dla mnie o wiele lepsze wulkany od tych z biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HappyMeal 0 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=B1LM_2oGRsw&feature=channel_video_title Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jak widać na filmikach na tą cene dobre możliwe,że je kupie jak będą na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub97 0 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Fontanna naprawdę fajna i tania jak za 10szt. Zamawiam ją w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Świetna fontanna w super cenie. Dzisiaj odpaliłem jedną i iskry leciały na prawdę wysoko. Miałem cały kartonik tych fontann, teraz mam już 7 i wydaje mi się że w listopadzie pewnie pójdą wszystkie więc będę musiał jeszcze dokupić Film (kamera stała zbyt blisko i nie złapałem wszystkiego):http://www.youtube.com/watch?v=LwphJy9Gqj8Edit:Porównanie z JF04 Silver Cascade:http://www.youtube.com/watch?v=xl4KLMr4igo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Moim zdaniem kongo i silver to ta sama klasa fontanny, wczoraj odpaliłem kongo i moim zdaniem ma ładniejszy zielony kolorek.Odpalałem też silvera i trafiła mi się jedna sztuka która strzelała bardzo wysoko , ale to różnie to bywa i zawartość prochu wpływa na czas.Moim zdaniem kongo wygrywa ale 10/9.Uważam ze w cenie 1,20/szt jest zarąbista i nie ma lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Bardzo tanie, dobre fontanny, szkoda tylko, że czas palenia wynosi zaledwie 10-15 sekund, ale nie ma co oczekiwać od fontann za 8zł, gdzie w opakowaniu mieści się aż 10 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambitnypirosympatyk 2 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tanie ale dobre. Wg mnie alternatywka do równie korzystnych i opłacalnych fontann Silver Cascade JF04 tego sdamego impotrera. Arturo, gdzieś ty dał Kongo 8 zł? Ja NAJTANIEJ to po dychę widziałem. Niemożliwe. po 8 zł :amazing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tanie ale dobre. Wg mnie alternatywka do równie korzystnych i opłacalnych fontann Silver Cascade JF04 tego sdamego impotrera. Arturo, gdzieś ty dał Kongo 8 zł? Ja NAJTANIEJ to po dychę widziałem. Niemożliwe. po 8 zł :amazing: Jak niemożliwe ? A co jak powiem, że w tamtym roku na fm stały po 6,50zł ? Też nie możliwe ? Podałem po prostu średnią cenę po której można kupić w większości sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambitnypirosympatyk 2 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 No to jak tak mówisz to zamawiam bilet na teleport do tamtego roku ;DA tak poważka to w WIĘKSOZŚCI sklepów to teraz są po 12, 13, 14 zł. M.in. FajerwerkiKorarz, Arrsion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qMcX3j7hnf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 bardzo ładne i opłacalne, obowiązkowe opakowanie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Kapitalny wulkanik jak na swoją wielkość i cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jak z tymi fontannami, miał ktoś ostatnio ? warto to brać na sztuki po 1.30 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Bardzo fajna fontanna.Na pewno znowu kupię.Moja ocena to:6-/10.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Miałem go wiele lat z rzędu mały wulkan co tu dużo powiedzieć, lecz bardzo dobry jakościowo. ! Bardzo krótki czas palenia lecz bardzo energicznie się rozpędza oraz ładnie sypie srebrnymi iskrami w momencie szczytu osiąga te 2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tff 22 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Mała fontanna, aczkolwiek cieszy oko Efekty sięgają wysokości 2m, za te pieniądze nie ma co wymagać więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi