wapster 0 Posted May 25, 2011 Okazja - zawody JetSki RaceData - 16.07.2010Godzina - 21:55 - tak było rok temu, jak będę znał to podamMiejsce - Gdańsk Brzeźno - moloWykonawca - WULKAN z Pruszcza GdańskiegoCzas trwania - 7 min.Program imprezy - - Więcej informacji na stronie http://www.jetskirace.pl Quote
wapster 0 Author Posted July 14, 2011 Polecam, podkład muzyczny z pewnością wszystkim się spodoba B) Chyba nie vel... przykro mi... niestety jest siła wyższa Pokaz ma być podobno 22:15(choć wiadomo lepiej być prędzej)Ma być 6min z sekundami... ilomaś tam. Quote
mpiwowski 183 Posted July 15, 2011 Jak jedziesz do gdańska 1 lipca?1 lipca był 2 tyg. temu. LOL Quote
ckpmartini 0 Posted July 15, 2011 hehe może miał na myśli że przyjechał 1 lipca i że może będzie na pokazie Quote
wapster 0 Author Posted July 18, 2011 Załapałem się nawet na jedno zdjęcie... jestem sławny. Jasne lepiej robić zdjęcia rurą niż "pięknej" osobie Co do pokazu... Bomby wodne(Jorge - brocad crown) dały d**y(utonęły) i zrobiły czarna dziurę w pokazie. Można było lepiej dograć miny.Nie piszcie ze za mało ss czy min w rytm... to nie pokaz festiwalowy a reklamówka i pokaz ma się podobać masom! (zresztą za mało kanałów jak narazie)Choć uważam ze i tak pokaz wyszedł super. Zostały użyte bomby bardo dobrej!! jakości(jak na chińszczyznę) i zróżnicowane efekty. Quote
fpshooter 12 Posted July 19, 2011 Szkoda, że na filmie mpiego nie słychać podkładu, ale i tak bardzo pozytywnie jak na budżet poniżej 15k. Co do bomb wodnych nie chcę być uszczypliwy, ale trochę w tym waszej winy, że poszły na dno a to dla tego, że z tego co widzę na zdjęciach daliście bardzo duży kąt. Ładunki wodne powinno się strzelać z dosyć płasko ustawionej rury, wbitej na granicy linii wody, wtedy kulka nie daje tak głębokiego nura i zdąży na czas wypłynąć.Wracając do pokazu to publika z pewnością była zadowolona. Dobrym pomysłem było też sprowadzenie naszego naczelnego filmowca. Teraz pozostaje tylko zmiksować film z muzyką i podrasować kilka detali i będzie niezłą reklamówka.Co do zdjęć to na FB jesteś na 4 tylko, ze na jednym frontem.fps Quote
mpiwowski 183 Posted July 19, 2011 Będzie jeszcze wersja filmu z podkładem, muszę go tylko dostać. Quote
ckpmartini 0 Posted July 19, 2011 no to teraz czas na mój film z pokazu:http://www.youtube.com/watch?v=YHgfe6A_F3Yszkoda tylko że stałem za blisko Quote
Recommended Posts