mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Symbol: P3041 Nazwa: ElbrusEfekt: White glitter golden glitter. cracklingFilm: http://www.youtube.com/watch?v=Pq-RoOy_MfsCiekawe fontanny, dla osób z małymi stuffami polecam. :rolleyes: Dobre do strzelania przed północą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zostaly mi jeszcze z sylwka. Ogolnie fajne, ostatnia najlepsza. W sumie moglyby sie troche szybciej odpalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ładne jasne wulkany.Czas trwania nie za długi,ale potrafi rozjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Bardzo fajne wulkany.Brakuje mi w nich tylko cracklingu.Moja ocena to:7/10.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Za tą cenę są całkiem przyzwoite ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi