capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bardzo wesoły. Jak sobie pomyślę, że na ten dzień czekałem cały rok, a on już jutro... :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bardzo wesoły. Jak sobie pomyślę, że na ten dzień czekałem cały rok, a on już jutro... :xmas_w00t:/> A w nowy rok myśli, że trzeba znowu czekać cały rok na ten dzień :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tę chwilę zastanawiam się jak z kumplem się zgadać. Strzelałem przedwczoraj trochę, to do tego aż tak mnie nie ciągnie ;p Ale na pewno zajrzę dzisiaj do kartonu popatrzeć co i jak, poprzerzucać itp. Ogólnie brak wyższych emocji, może nie dociera, że jutro już sylwek. Szkoda tylko końca wolnego. Stresować nie mam się czym, bo pokazu nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzisiaj poleci nie chwaląc się rakieta ze spadochronem hahaPo liczę co i o której wystrzelę a co zostawię na nowy rok wydaję mi się że nie wiele Od 16:50 będę na dworze oglądał jak inni dająOgółem czuję czuję ten klimat Jutro przyjedzie może kuzyn to się podzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja również czuje klimat Tak od wczoraj już mega!Bo się czułem jak to by był 31:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MazgajFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A ja po prostu , już nie mogę wytrzymać . Dziś typek puścił jakąś kostke fajną , wczoraj 4 rakietki , na prawdę fajne ;Dja na razie strzelam tylko K0201 , bo fp3 , nitro bomb , achtungi itp na jutro trza zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jaka CISZA ?? U mnie od 4 Dni co minute słyszę huki,craklingi,karabinki a w nocami to rakiety i wyrzutnie !! Klimat pełną parą !!! Dzisiaj za godzinkę idę troche pohałasować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie czuje że jutro jest już sylwester :D/> ale jutro się to pewno zmieni lub dzisiaj wieczorem :xmas_w00t:/> :xmas_w00t:/> Jak narazie nikt nie strzela endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMagik 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie strzelali jak powaleni ale dzisiaj tylko na moim osiedlu policja w cywilu łazi i 2 busy policyjne oraz jedna kia jeździ i dzisiaj cisza na mieście ale wczoraj to strzelaliśmy. Nawet mojego kumpla się przywalili jak wracał z marketu i rakiety wystawały z reklamówki to powiedzieli że ma nie strzelać i mu tam kazanie zrobili podobno, ja nie wiem z jakiej paki ale dobra. Czuje że jutro od rana się zacznie ostro xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie dzisiaj wyjątkowo cicho . Ale myślę ze jak wybije godzina 18 lub 20 to tak jak od tygodnia , co 2-3 min huk . :> ALe zobaczymy. Jutro to już pewne huki na maxa bedzie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajermanek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A u mnie przestaly latac kolorowe fajerwerki ,ale za to slychac huk za hukiem.Czuje ze jutro bd wielkie bum ,a nie jak w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wczoraj cisza , dzisiaj strzelają aż miło a to petardy , rakiety i wyrzutnia się zdarza dopiero co niedawno się ściemniło zobaczymy jak to dalej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie cały czas strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheWertalek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś na moim osiedlu strzelał na bogato, puścił dobre 3-4 wyrzutnie, chyba 16 albo 19 shots. Wszystkie takie same Ale i tak było huczno A hukowe to co minutę słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasped 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 u mnie sytułacja jest zła brak strzałów i efektów , oprucz mnie to prawie nikt nie strzela w przeciagu kilku dni tylko w sobote jakaś wyrzutnię 8 strzałów widziałem, ale zaraz idę postrzelać i moze ludzie odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie co 2 minuty strzlają huki i kolorowe, ja niedawno wróciłem z dworu odpaliłem sobie dwie FP3. W kielcach cały czas walą i walą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokli 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dobra, zaczęło się, co chwilę huki dosłownie co 2 min. Ja 30 min temu odpaliłem rakietę Gracie i odpowiadają xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 u mnie lipa nikt inny nie odpala oprocz mnie , czasem rzuce kilka fp3 small i fp3 big rakietke jakas odpale picalakami porzucam i triple bangasmi nikt inny (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody712 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie dzis cisza byla caly dzien wiec szczelilem 3 selki z mozdzierza o 17 i teraz co chwile huki juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie ktoś dzisiaj puścił piękna szelke na 99.99% nie była to 2'' ani nawet 3'' Cudny efekt A tak to raz na jakiś czas mała kostka i cały czas słychać huki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateyek24 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A u mnie co chwilkę słychać huki. Często takie bardziej wyrzutniowe , ale nigdzie nie mogę się dopatrzeć rozbłysków... Odpaliłem przed chwilą kilka rzymiaków z Arki i Kellera + rakietki dwie JR1. Jest już taki klimat, ale jakoś nie czuję jeszcze sylwestra Na pewno jutro poczuję Wszystko już gotowe, tylko czekać do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belick 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam, u mnie słychać co 3-5 minut jakieś huki w oddali, często ludzie wyrzucają FP3, naprawde sporo ludzi u mnie je ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 dzisiaj widziałem rzymiaka z biedry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie też ciągle fp3. W mieście są po 13 zł paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Odświeżam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi