Migroo25 0 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Paradoksalnie; do sytuacji bez wyjścia jest nieskończenie wiele wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minionek 0 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 faktycznie niektóre posty bardzo udane, ale miejmy też troszkę wyrozumiałości. Każdy z nas w szybkiej odpowiedzi często pisze głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minionek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja jestem nowa, więc nie wypada mi się śmiac, ale niektóre są bardzo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarvaris 0 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 niektórzy są bardzo udani hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edward334 0 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @ piropiotr223 i teraz nie ma aluminiowych w większości kostek tylko gruby papier Tyle w temacie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 2018-11-26 poeci z ff 2018-12-21 kondolencje 2020-01-24 promocja 2020-11-24 typowy wpis Endriu na chatboxie 2020-12-22 pisze mama? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Zabawa petardami jest jak wycieranie d*upy. Chwila nieuwagi i ręką uj**ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi