serwal4 0 Posted December 20, 2006 Otóż jestem z okolic Katowic, sylwester się zbliża i czas zacząć myśleć w co zainwestować w tym roku.Czy jest osoba na forum, która ma jakieś rozeznanie czy w mojej okolicy jest miejsce gdzie można kupić coś rozsądnego (czyt. nie zależy mi na najlepszym "sprzęcie", byle nie było to coś co nawet nie powinno zostać wyprodukowane).Wiem, są hiper/super markety, ale te są na samym końcu mojej listy (choć mogę trafić na 1 miejsce jak nie będzie czegoś ciekawego).Znalazłem taką o to stronkę:http://www.bum.bytom.pl/sklep/ Czy jest tam wogóle coś wartego uwagi??Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.Btw.W co warto się zaopatrzyć za ok 50zł ? (tzn w jaki sposób rozłożyć fundusze, nie zależy mi na dużej ilości, byle było wesoło (no i oczywyście bezpiecznie, więc propozycje "zrób-to-sam" raczej nie wchodzą w grę). Quote
Mazi 0 Posted December 23, 2006 jestem ze srodka katowic dzielnica piotrowice u mnie jest strasznie duzo sklepow z fajerwerkami :mrgreen: Quote
mantis 512 Posted December 29, 2006 GDZIE W KATOWICACH SA SKLEPY Z FAJERWERKAMI? Polecam tą wyszukiwarkę: http://www.pf.pl/ Quote
Mazi 0 Posted January 5, 2007 No niewiem FireMan Katowice nie sa male ja tam mieszkam i chyba bardziej wiem gdzie tam sa sklepy z fajerwekami i ile ich tam jest Quote
FireMan 0 Posted December 6, 2007 W Katowicach , koło Centrum Handlowego Silesia CC , tuż obok tesco , jest wielki namiot.Przy zakupię za minimum 1000zł , ceny hurtowe.Jest to ta firma z Zielonej Góry(można powiedzieć sam jorge). Quote
FireMan 0 Posted December 6, 2007 Pisałem już to kilka razy.Jade w sobote tam kupować.Jeśli kupisz za minimum 1000zł , to masz ceny wg cennika hurtowego(ja kupuję za ok 2300zł).Jeśli za mnie to nie wiem.Musiałbyś do nich zadzwonić. Quote
k4p1sz0n 0 Posted December 7, 2007 Od Wczoraj jest :mrgreen: Dzisiaj jade tam zobaczyć. SUUUPER :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jutro albo nawet dzisiaj tam muszę tam pojechać :mrgreen:A no i jeszcze do której jest czynny? Quote
JMJ Pirfotechnics 7 Posted November 21, 2010 Odswiezam. Prosilbym o tegoroczne informacje, Sylwek sie zbliza i mozliwe ze spedze go w Gliwicach(lekka zmiana planow). Gdzie mozna kupic w Katowicach, Gliwicach i ewenualnie okolicach? Hipermarkety tez odwiedze. Quote
Marcin_Pce 2 Posted November 30, 2011 Gliwice, Hurtownia Pionier - głównie KOMETA i trochę Jorge. Czy był ktoś z was w hurtowni fajerwerków w Katowicach-Załężu? Tuż obok giełdy. Quote
Szajba 0 Posted December 19, 2011 Witam mam pytanie jest coś ciekawego w okolicach Katowic aby kupić sobie stuff oprócz supermarketów, Mysłowicki sklep FeniKŚ odpada ceny z kosmosu. Z góry dziękuje za pomoc. Quote
kudlaty12 0 Posted December 20, 2013 Witam. Wie ktoś gdzie w okolicy Katowic można znaleźć sklep z produktami Jorge po rozsądnych cenach? Quote
Marcin_Pce 2 Posted December 26, 2013 Witam. Wie ktoś gdzie w okolicy Katowic można znaleźć sklep z produktami Jorge po rozsądnych cenach? W Gliwicach masz kilka punktów z produktami JORGE i w Tarnowskich Gorach przy hurtowni ETNA. Quote
Recommended Posts